Yaman sonuçtan hiç memnun değil

Bakıcı Hazır Haksızlığı

19 Nisan 2023 08:59

Bakıcı Hazır diye bir firmadan çocuklarım için yardım rica ettim ve y** bey diye birisi bana bir maaş karşılığında bir bayan gönderdi. Gönderdiği bayan bir ayını doldurmadan benden maaşını talep etti ve işi bırakıp kaçtı firma sahibi y** böyle görüşmek için aradığımda bana yardımcı olacağını söyledi ve o günden sonra hiçbir şekilde bana dönüş yapmadı. Aradığım zaman cevap vermiyor. Mesajlarıma geri dönüş yapmıyor ama başka numaralardan arayınca telefonu açıyor.

Yunus
Yunus

Bu beyefendinin şikayeti şu an görüyorum ben firma yetkilisiyim firmamızın önceliği müşteri memnuniyetidir ama beyefendinin bahsettiği bir asla söz konusu değildir bizim şirket olarak komisyonumuz maaşın yarısı kadardır insanları ve şirketleri keyfi ve haksız bir şekilde karamak suçtur Ve hiçbir zaman telefonlarımıza bakmamazlık diye bir şey söz konusu bile olamaz beyefendiye vermiş olduğumuz hizmet süresi dolmuş ve bizden tekrar destek istemiştir bizim müşteriye vermiş olduğumuz süre dolduğu için ve hizmet süresi için de ise 10 taneye yakın eleman değişimi yaptığından dolayı kendisi ile çalışmak istemediğinizi bildirdik ama beyefendi bunu kabullenmek istemediği için bizim hakkımızda haksız bir şikayette bulunulmuştur