Bajaj Dominar 250 2 Aydır Gelmeyen Katalizör

Saffet
17 Mart 2024 16:17

Bajaj Dominar 250 sahibiyim ve motosikletim henüz 4000 km'de. Motosiklette çekiş problemi nedeniyle servise başvurdum ve katalizörün arızalı olduğunu, garanti kapsamında değiştirileceğini, parçanın sipariş edildiğini belirttiler. Bu süreçte motosikleti sakin kullanmam gerektiği, katalizörden kaynaklanan arızanın bujilere de zarar verdiği ve bujilerin ücretli olarak değiştirileceği ifade edildi. İki aydır bekliyorum ve hala katalizör gelmedi. Motosikletimden soğumaya başladım ve aldığım güne pişmanlık duymaya başladım. İki aydır 60 km/s hızı geçmeden sakin bir şekilde kullanıyorum. Uzun yolculuklar için aldığım motosikleti maalesef uzun yola çıkaramıyorum. Bujileri ve katalizörü bozuk olan motosikletimi kullanmaya devam ediyorum ve bu yüzden ileride daha büyük bir sorun yaşarsam bunun sorumluluğunun bana yükleneceğinden endişe ediyorum. Şikayetimi buraya yazıyorum ve sorunumun acilen çözülmesini talep ediyorum. Eğer birkaç hafta içinde katalizör değişikliği yapılmazsa hukuki yollara başvuracağım ve hakkımı arayacağım. Ayrıca, ben ve çevremdeki insanlar sosyal medya üzerinden bu motosikleti almayı düşünen diğer kişilerin mağdur olmaması için deneyimlerimizi paylaşacağız. Sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

18 Mart 2024 10:26 (Şikayetten 18 saat sonra)

Fetih

Sorununuz çözüldü mü saffet bey?

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
18 Temmuz 2024 19:34

Garanti Kapsamında Olması Gereken Piston Arızası İçin Red Cevabı Aldım

Oguz
31 Temmuz 10:45
Garanti Kapsamında Olması Gereken Piston Arızası İçin Red Cevabı Aldım
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Bajaj Dominar Bitmeyen Sorunlar Kuralkan İlgisiz Distribütör

Furkan