Aycan sonuçtan hiç memnun değil

Baia Hotels Lara Şikayeti

25 Kasım 2024 14:48

Lara baia otelde şu an montla dolaşıyoruz. Kış dönemi olduğu için sistemi kapatmışlar. Hani yazın soğuk kısım kışın da sıcak klima açılır ya bu otel sistemi direk kapatmış.

Diğer otelleri arayıp sordum emin olmak için hani hepsini böyle yapıyor diye hayır hepsi ısıtma konumda çalıştığını ve otel içinde kısa kolluyla bilet ulaşabileceğini söylediler. Ben böyle bir şey inanamıyorum buz gibi şu an burası ciddi anlamda herkes donuyor.

Saat akşam dokuzdan sonra sistemin açıldığını söylediler ama şu an saat 10;17 ama ısıtma adına herhangi bir şey yok.

25 Kasım 2024 16:04 (Şikayetten 1 saat sonra)
Aycan
Aycan
27 Kasım 2024 11:07

Tekrar merhaba, asla sıcak klima çalışmadı. İç mekanda montla oturdu herkes. Akşam 9 dan sonra sıcak klima açılacağını söylemiştiniz akşam dokuzdan sonra bile açılmadı. Diğer otelleri arayıp sorduğumda 24 saat sıcak klima olduğunu söylediler. Otele gelmeden önce kıyafet hazırlarken özellikle arayıp sorduğumuzda uzun kollu giyinmemiz gerektiğini akşam dokuzdan sonra sıcak klima açıldığını söylediler ama akşam dokuzdan sonra bile açılmadı. Kış döneminde asla tercih etmeyeceğim bir otel bundan dolayı.

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Hayal Kırıklığı

29 Ağustos 2024 18:41
Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Hayal Kırıklığı
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Baia Hotels Lara Çok Kötü

20 Temmuz 2024 10:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sherwood Hotels Nasıl Bir Otel Anlamadık!

05 Mayıs 2024 07:24
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 00:58
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 16:34