Bahçeşehir Koleji Kitap Ve Kiyafet Masraflarını Acil Güncellesin!

Bahçeşehir Koleji Kitap Ve Kiyafet Masraflarını Acil Güncellesin!
20 Temmuz 2024 16:48

Bahçeşehir Koleji kitap ve kiyafet masrafı ile isyan ettirdi. 290 bin ne demek. Oğlum birinci sınıfa başlayacak. Kayıt alınırken 220 bin tl istendi. Kitap ve kiyafet masrafı kaldı denildi. 70 bin tl. Ek kitap ve kiyafet masrafı kabul. Edilecek bir rakam değil! Ayrıca şehirler arası rakamlarda oynuyor. Acilen bu fiyata güncelleme yapmalarını talep ediyoruz. Üstelik Apple tablet aldırma ihtimalide var. Onunda parasını hesaba kayarsak ohooo

profile profile profile

Yorumlar (5)

Engin

Bu okul maalesef veliyi darphane olarak görüyor

Mine
Mine

Çok geliyorsa, göndermeyin okul mu yok? Ben de göndermek istiyorum ama bütçem uymuyor. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci olur, o kadar. Dert etmeyin.

Engin

Bahçeşehir kendi öğretmen çocuklarına verdiği ücretsiz eğitimi velilere yıkıyor

Hüseyin
Hüseyin

Mine hanım egitim sistemi 10 yıl önce her yıl yenileniyordu sabit bir eğitim sistemi yok idi artı yıl içerisinde bile sistem değişikliği yapılıyor devlet okulunda kitaplar ücretsiz deniyor öğretmenlerin talepleriyle bütün ders kitaplarına ilave kitap aldırılıyor alamayan çocuklar dersen muafmış gibi öğretici tarafından dışlanıyor bu durumda çocukların daha sağlıklı eğitim alabilmesi için özel okul özel ders gibi farklı yöntemler denemek zorunda kalıyoruz nedense artık devlet okulları mülteci okulları haline geldi neden çocuğuma bu şekilde bir eğitim aldırayım

Cancan
Cancan

Okul fiyatına yaklaşıyor git gide... Toplam maliyet olsa olsa 10.15 bin olsun. 40 bin nedir ya...

10 Ağustos 2023 17:04

09 Eylül 2023 14:53
Selim sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 12:58
Bahçeşehir Koleji Fahiş Kitap Fiyatları