Bahçeşehir Koleji Bahçeşehir Nakkaştepe Kampüs // Eğitim İhmali

23 Eylül 2023 21:40

Bahçeşehir Nakkaştepe Kampüsü'nde 11. Sınıf öğrencisi olan kızımın eğitim dönemi başlamasına rağmen ve 3 hafta önce satın alınmış olmasına rağmen kitapları henüz teslim edilmedi. Yani 3 hafta önce satın alınmış olan kitap paketi, tam 3 haftadır yerine ulaşmadı!
Konuyu okul yönetimine taşıdığımda ise karşımda doğru dürüst cevap veren bir muhatap yok ne yazık ki.
Eğitime verdiği ciddiyetle kendinden söz ettiren böyle bir kurumda yaşanan bu ihmalin hiçbir rasyonel açıklaması olamaz. Zaten tenezzül edip konuyu açıklamaya ve/veya çözüme ulaştırmak isteyen kimse de yok.

Her sene yaşanan aynı skandal durum bu sene de değişmedi. Ancak lise seviyesinde olması ve ciddiyetsizliğin hala devam ediyor oluşu ve muhatapsızlık sınırları zorluyor. Yalnız olmadığımı biliyorum, benim gibi benzer durumda olan tüm velilere sabır diliyorum zira yapabileceğimiz başka hiçbir şey yok. İnanması çok güç ama ciddi anlamda bu konuda kimseden bir ses çıkmıyor. Elimde ulaşabileceğim, iletişime geçebileceğim bir isim bile yok. Çaresiz bir şekilde beklemeye devam...

Süriye sonuçtan hiç memnun değil

Zorunlu Kitap Seti Teslimatındaki Gecikme Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

02 Eylül 14:16
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Zorunlu Okul Kitapları Teslim Edilmiyor, Çocuğum Mağdur Oluyor

04 Eylül 19:31