Babadağ Teleferik Personel Tutum Ve Davranış Kotu

11 Temmuz 2024 22:121.537

Bugün teleferiğe geldik, çocuklar yanımızdaydı. 1700'den sonra çocuklarla yürüyerek 1800'e çıktık. 8 yaş altının açık telesiyeje binemeyeceği bilgisini verdiler.

Buraya kadar sorun yok fakat biz yukarıya yürüyerek çıkarken, 8 yaş altı çocukların açık telesiyejle yukarı çıktığını gördüm. Dönüşte çocuklar yorulmuştu, bize araç ile ulaşım olduğu belirtilmemesine rağmen yukarı çıkan çocuk tekrar açık telesiyejde aldılar.

Dedim ki 8 yaş altı yasak değil mi? 8 yaşında dediler. S****** adında bir çalışanınız, kimlik ya da bilet ibraz etmesini istedim. İkisini de ibraz edememelerine rağmen o kadar insanın içerisinde bağırarak üzerime yürüdü. Sizi şikayet edeceğim dediğimde, 'git istediğine şikayet et' dedi.

Bunun üzerine güvenlik görevlilerine danıştım, aşağıya inince şikayet edebileceğim söylendi. Gişeye gittim, iç taraftaki güvenliğe yönlendirdi. Bu sırada gişeyle konuşurken, 'bu hanımefendi bize gıcık verir, öpüyorum bebeğim, canım' gibi kelimeler kullanarak ayrıldı. İç taraftaki güvenliğe gittiğimde, h**** bey adında birini aradı. Ama daha telefonu açar açmaz, kendisi personeli savunmaya başladı.

Hiç dinlemeden, demek ki personelin bu kadar saygısız davranışının güvencesi h**** bey'in müşterilere karşı ön yargılı tutumu olduğunu düşünüyorum. Cümlelerimi bitirmeden çocuğun bileti olduğunu söylüyor. Orada olmayan, görmeyen, kimlik ya da bilet ibraz edemeyen kişileri neye göre savunuyor? Hadi vatandaşı savunuyor, personelinin bu keyfi davranışını nasıl savunuyor?

Bu durumda siz insanların güvenliğini riske atıyorsunuz ki bu daha büyük suç. Bilet ve kimlik kontrolsüz çocuk alıyorsunuz. Kimsenin kimseye bağırmaya, saygısızlık yapmaya, ayrım yapmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Ayrıca personel kendinden o kadar emin ki hiçbir işlem yapılmayacağından tatilci olmasaydım emin olun o yukarı o noktaya kadar polis çağırır işlem yaptırırdım.

8 yaşından küçük çocuğu açık telesiyeje almak ve o kadar insanın içinde bağırmanın ne demek olduğunu o zaman gerekli mercilere açıklardı. Diğer bütün personelinizin güler yüzü ve kibar davranışı, bir personeliniz yüzünden maalesef kara leke sürüyor. Ayrıca çocuklarım da çok korktu, onlara bu duyguyu kimsenin yaşatmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Babadağ Teleferik Babadağ Güvenlik Personeli Sorunu

5 Eylül 2023 15:251.926

1 Eylül'de gitmiş olduğumuz Babadağ'da son teleferik noktasında paraşüt atlama noktasındaki saygısız güvenlik arkadaştan...

Belpaş Personelin Göstermiş Olduğu Tutum!

28 Temmuz 2024 13:27884

Kahvaltıya gittik, 3 kişi ve 2 çocuk (biri bebek). 3 kişilik kahvaltı aldık ve sonradan çocuk için tekrar kahvaltı tabağ...

Babadağ Teleferik Teleferik Bozuldu Para İadesi Yapmıyor

27 Eylül 2024 22:511.608

2 gün önce yani 25 Eylül teleferiğe binmek için Babadağ gittik. Ve yarım saat teleferikte asılı kaldık. Hiçbir açıklam...