Balıkesir Ayvalık Devlet Hastanesi Ayvalık Devlet Hastanesi Saygısız Personeller

23 Haziran 2024 10:48

Ayvalık devlet hastanesinin acil servisine 23/06/2024 tarihinde gece 01:00 sıralarında eşimin şiddetli karın ağrısı ve kusma şikayeti ile gittik. Kayıt kabul servisindeki personele kayıt yaptırdıktan sonra beklemeye başladık. Bizden başka da sadece iki üç bekleyen var. O kadar sakin bir hastane de İşler o kadar yavaş ilerliyordu anlatamam. Doktor kapı önünde muhabbet ediyor insanlar bekliyor. Sıramız geldiğinde bizimle ilgilenen bayan bilmiyorum doktor muydu o kadar sert ve ilgisizdi ki, ne hastadan ne hasta yakını psikolojisinden gram anlamıyorlar. Beş altı bayan acilde oturmuşlar gün yapar gibi bisküvi yiyip muhabbet ediyorlar siz ağızlarının içine bakıyorsunuz bir şey desinler diye. Tam bir çiftlik resmen. Bir hastanenin bütün personeli mi saygısız ve ilgisiz olur anlam veremedim. Röntgen çeken personelin bile ağzından lafı kerpetenle alıyoruz. Eşim kıvranıyor ne ilgi var ne alaka. İğne verdi vuracak kişi kapı önünde muhabbet ediyor bizden başka kimse de yok öyle bekliyoruz keyiflerinin gelmesini. Çok sinirlendim fakat hiç sesimi çıkarmadım. İnşallah onlarında başına bir şeyler gelir ve böyle saygısız insanlar karşılaşırlar. Allah kimseyi böyle insanların ellerine düşürmesin bütün personelin iyi bir eğitimden geçmesi gerektiğini düşünüyorum

04 Haziran 2024 12:41

02 Temmuz 2023 00:04

Hastane Skandalı: Hasta Hakları İhlali Ve Saygısızlık

25 Şubat 2025 21:41
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Balıkesir Ayvalık Devlet Hastanesi Hastane Çalışanı Şikayeti

02 Temmuz 2024 09:57