Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Aygaz Tüp Depozitoyu Geri Ödemede Eksik Veriyor.

20 Ağustos 2024 02:59

Aygaz tüp depozito alırken yüksek, geri aldığında düşük fiyat. Geçen yıl aldığım piknik tüpü için, evdeki tam bitmemişti, ben de depozitosunu ödedim yenisini aldım. Tekrar aldığımızda depozitonuzu alırsınız, fark olmaz dediler. Buraya kadar sorun yok. İade etmeye gittiğimde bana imzalı kart var mı dediler. Yok, vermediniz dedim. O zaman depozitosu 200 TL olan tüp için 50 TL'ye alırım dedi. Sanki hurdacı. Aygaz müşteri hizmetleri ile görüştüm, evet 200 TL ancak geri verdiğinizde 150 TL, bununla birlikte alıp almamaya bayi karar verir diye açıklama yapıyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Şaka gibi, benden geri aldığına doldurup satacak. Madem öyle insanlara söyleyin. Aman dikkat, Aygaz tüp mü?

20 Ağustos 2024 08:41 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

23 Ağustos 2024 04:44

İletişime dahi gecmediniz. Umarım yardımcı olursunuz

Aygaz Tüp Depozito İadesinde Müşteri Mağduriyeti

28 Kasım 2024 09:46
Mahmut sonuçtan çok memnun

Mahmut
22 Eylül 2024 10:24
"İlgileri için çok teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri yetkilileri Sorunumu çözdüler"
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Evrim
21 Haziran 2024 16:37
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Aygaz Depozito İade Sorunu

Gökhan