Onur sonucu yetersiz buldu

Aygaz İzmir Çiğli Balatçık Bayisinin Depozito Parasını İade Etmemesi

21 Mart 2024 14:07

İzmir, Çiğli, Balatçık Mahallesi'nde oturuyorum. Aygaz bayisinden evime sürekli tüp alırken doğalgaz bağlanması sonucu boş tüpü iade etmek istedim. Ben evde yokken tüpü alan Aygaz çalışanı, depozito iadesi yapmayacaklarını çünkü ilk tüpü bağladıklarında bizden depozito almadıklarını dile getirmiş ve tüpü alıp gitmiş. Eşim bana durumu anlatınca ben dükkanı aradım. Depozito verdiğimi söyledim. Onlar da aynı şeyi söylediler ve iade etmeyeceklerini ifade ettiler. Ben kesinlikle depozito verdiğimi hatırlıyorum. Üstelik, depozitosunu almadan tüp teslim etmeniz mümkün mü? Ben sizi tanımıyorum ki böyle bir talepte bulunayım. Bu konuda talep etsem de siz yapmazsınız. Elimde fatura yok, ancak kredi kartıyla ödeme yaptım. Yine de 300 lira depozito için peşine düşmeyeceğim. Üç kuruş için yalan söylüyorsunuz, bu doğru değil. Yazık, hakkımı helal etmiyorum.

21 Mart 2024 14:11 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiz. Şikayetinize istinaden Çözüm Merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

21 Mart 2024 17:42

Aygaz müşteri temsilcisi aradı. Son derece kibar bir hanım efendi sorunumla ilgilendi ve ücret iadesi yapılacağını söyledi. 300 TL depozito ücretinden sadece 120 TL iade etmişler... Aygaz i tekrar aradım. Normalde 200 TL depozito ücretiymiş ancak evden alınınca bayi kesinti yapıyormuş. Ne günlere kaldık.

Aygaz Tüp İadesi Ücreti

Fatih
29 Temmuz 2024 17:27
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
19 Temmuz 2024 13:18
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
24 Mart 2024 01:26
Ali sonuçtan memnun

Aygaz Depozito İadesinde Belge Engeli Ve Eksik Ödeme!

16 Mayıs 2025 15:42
"Telefonla ulaşan ve önemsiz bir mesele olmasına rağmen nezaketiyle çok yardımcı olmaya çalışan H**** Hanım'a teşekkür ediyorum. (Umarım ismini doğru hatırlıyorumdur) Sorun çıkartan bayiye teşekkür etmiyorum."