Müşerref sonuçtan hiç memnun değil

Aydın Taner Kuaför Gebze'deki Kuaför Deneyimim Hayal Kırıklığı

22 Aralık 2023 11:20

Saçımı kestirmek için Gebze'deki meşhur bir kuaför zincirinin şubesine gittim ve maalesef hayal kırıklığına uğradım. Saç kesimi için Ş***** isimli bir çalışan benimle ilgilendi. İşe yeni başlamış gibi hemen kesime girişti ve sanki bir an önce bitirmek istiyormuş gibi davrandı. Saç modelime bakarak hareket ettiğini gördüm ancak ben makasla kesim istememe rağmen usturayla kesim yaptı. Ayrıca, saçımı istediğimden daha kısa kesti ve benim onayım olmadan kendi inisiyatifiyle ara makas kullanarak saçımı yamuk kesti. Kesim için 400 TL, fön için ise ekstra 300 TL talep ettiler ki bu fiyatlar oldukça yüksek. Fön çektirmedim ve saçımın bir tarafını düzelttikten sonra diğer tarafını tarayarak bıraktı. Bu duruma itiraz ettiğimde ise hızla düzeltmeye çalıştı. Genel olarak bu deneyimden memnun kalmadım ve normalde memnun kalmadığım bir işlemi düzelttirmek için geri giderim ama bu sefer daha kötü bir sonuçla karşılaşabileceğim endişesiyle başka bir kuaföre gitmeyi düşünüyorum. Pendik şubesinde tanıştığım A**** T****'in 'Gebze'ye paralı müşteri istiyoruz, herkes gelmesin' şeklindeki sözleri de aklımda kalarak, buradan ne beklenmesi gerektiğini anlıyorum.

San Kuaför Beklenmedik Fiyat Artışı Ve Yanlış Renk Uygulaması!

15 Nisan 2025 01:45

02 Kasım 2024 18:50
Beyaz Köşk Coiffeur Hizmet Kalitesi Ve Hijyen Sorunları!
Beyaz Köşk Coiffeur Hizmet Kalitesi Ve Hijyen Sorunları!
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 11:35
Elif sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 00:02