Celil sonuçtan hiç memnun değil

Celil
15 Ocak 2024 18:03

Migros'tan Sunny Axen marka 32" TV aldım, kurulum için servisin geleceğini söylediler. Bana bir numara verdiler. Yerli malı bir ürün aldığım için ve aldığım ürün karşılığında servisten doğal olarak hizmet beklediğim için tamam dedim. Orada ücretli mi, ne kadar olduğunu sordum; ancak onlar bilmediklerini ifade ettiler. Servisi aradığımda kaç inç olduğunu sordular ve bana fiyat bilgisini hesaplayıp döneceklerini belirttiler. Neyin hesabını yapıyorlarsa, bunun bir bedeli listelenmiştir. (Çoğu marka kurulum için ücret almıyor, benim zaten çanak antenim ve kablom çekili, duvar montajım var. Olmasa da bunları yapmıyorlar.) Arandığımda doğrudan söylemenizi rica ettim; işten geldiğimi ve yatacağımı belirttim, çok uzun sürmeyeceğini söylediler. Sabah 9:30'da aradım, öğleden sonra 16:02'de dönüş yaptılar. (Yatacağımı söylediğimde hemen dönüş yapacaklarını söylemişlerdi.) Fiyat 1200 TL imiş. İnsaf! Sıfır garantili ve size para kazandırdığım bir ürüne karşılık bu parayı nasıl istiyorsunuz? 250-300 TL gibi bir ücret deseniz, hadi yakıt pahalıdır, şu bu durumu anlarım. Ayrıca servisteki bayan, lütfen telefonu açınca hemen bir ses verin. 2-3 defa aradım, ses vermiyorsunuz. Ben seslenince 'Buyurun, buyurun, ben sizi duyuyorum' diyorsunuz. Zaten yüksek sesle konuşuyorsunuz. Öncelikle telefonu siz açtığınız için, açınca beklemeyip hemen konuşun. Ürünü geri iade edeceğim.

17 Ocak 2024 14:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

27582092 numaralı şikayet hakkında, Şikayetiniz dikkate alınarak problemleriniz en kısa sürede giderilecektir. Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

Süleyman
03 Ekim 2023 14:29

Adnan
23 Aralık 2023 15:13
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Gül
03 Şubat 2024 23:54