Axen TV'de Yaşanan Sıkıntı!

18 Nisan 2024 16:435.503
1 Destek
18 Nisan 2024 15:30

Garanti kapsamında olan televizyonu, yapmamak için kullanıcı hatası diye kılıf uyduruyorlar,

19 Nisan 2024 13:09 (Şikayetten 20 saat sonra)

28509168 Numaralı şikayet Hakkında; Ekranının kırılması, ön cam çatlaması, iç ekran kırılması, ürünün darbe alması sonucu ekranın hasar görmesi, ürünün sıvı teması alması kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında kalır. Değerli müşterimiz, Sunny ürünleri hakkında sormak istediklerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Sunny Müşteri İletişim Merkezi

19 Nisan 2024 13:42

Darbe almadı, cam kırık tada çatlak değil, sıvı temasıda yok videoyu iyi seyredin, alt ayaklarının montaj vidaları fazla sıkıldı diye ekran böyle olmuş diyor yetkili servisiniz, mantıklı mı ben ayakların takılmasından sonra 6 ay seyrettim TV yi sonra birden oldu, vidaların sıkılması TV'nin 6 ay sonramı aklına geldi

Enerji Etiketi Uyumsuzluğu Ve Çeşitli Arızalarla Axen TV Değişim Talebi

11 Mart 20:422.491

19.04.2023 tarihinde Migros’tan Axen 50 fıl 242 model televizyon satın aldım. Üründe yer alan enerji etiketiyle, ürünün ...

1 Destek

Axen Malzeme Kalitesinden Kaynaklanan Sorunun Garanti Kapsamı Dışında Bırakılması

Halil
Halil
5 Kasım 2025 10:322.829

Axen 43'' AX43DIL13 model televizyonu yaklaşık 2 yıldır evde kullanıyorum. Cihazın alt kısmındaki 2 ayağın bağlantı yeri...

Tümünü Gör
Axen TV Arızası!

Axen TV Arızası!

Akif
Axen TV Açılıp Kapanıyor Hiçbir Tuş Çalışmıyor

Axen TV AçılıpKapanıyor Hiçbir Tuş Çalışmıyor

Yasin
Axen TV Açınca Sinyal Yok Yazısı Çıkıyor Ve Kanal Göstermiyor!

Axen TV Açınca SinyalYok Yazısı Çıkıyor Ve Kanal Göstermiyor!

Oğuz
Axen TV Webos Kapanıp Açılma Sorunu

Axen TV Webos KapanıpAçılma Sorunu

Zafer
Axen Ekran Gelmiyor, TV Açılmıyor!

Axen Ekran Gelmiyor,TV Açılmıyor!

Buse
Axen TV Grafik Ekranı Da Beklemede Açılmıyor