Muzzle sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Masalı Turizm İle Sorunlar

10 Eylül 2023 17:30

Avrupa Masalı Tur firması ile, 17 Temmuz çıkışlı Kuzey Avrupa turuna katıldık. Başlangıçta güzel başlasa da, rehberin vasatlığı bilgisizliği koordinasyonsuzluğu ve plansızlığı yüzünden bitse de evimize gitsek dediğimiz bir tura dönüştü. Otellerden geç çıkıldı; örneğin Budapeşte'de 11.00 Malmö 09.00 (buradan direk Kopenhag a geçeceğimize ve öğleden sonra da hamburg olmasına rağmen, malmö de otele 17.30'da topladı gitmek için. Ayrıca rehber aynı gün 2. Şehir olduğunu bilmiyordu, biz sorunca akşama nasıl varacağız diye açıp programa baktı. Pulpit rock tırmanışı caydırmak için onlarca olumsuz olay söyledi. Yağmur yağıyor diye graz girmek istemedi öncesinde zaten organizasyonsuzluktan hallstatt a gidemediğimiz gibi aynı gün 20 saatten fazla yol yaptık. Bir yer gezemeden, rehber tam bir vasattı. Grupla kavga ettikten sonra küstü ve dönene kadar triple devam etti. Şehirler 2 3 saat bile gezemeden otele gitme düşüncesinde idi. Otelden erken hiçbir zaman çıkılmadı. Yani günlük 15 saat otobüs şehirler 2 3 saat gezme ve otele koşma gibi vie kuzey Avrupa turu oldu. Ayrıca olumlu yorum yazan kesinlikle bedavaya gelmiştir. Google da yazdık yorumları olumsuz yorumlar çoğalınca Google isimlerini değiştirdiler. Kapatıp güncelleme yaptılar. Daha söylenecek çol şey var da. Paranıza ve zamanınıza yazık.

Zülfiye
Zülfiye

Uzun zamandır araştırıyorum bende katılmak istiyorum bu turlara emekliyim zaten kısıtlı gelirle kendim için bir şeyler yapmak istiyorum ama olumsuzluklar yüzünden vazgeçmek üzereyim

Neşe
Neşe

İnanın ki ben ve eşim üç kez bu firma ile ( Avrupa Masalı) Avrupa gezilerine katıldık daha geçen hafta kuzey Avrupa turundan döndük. Çok memnun kaldık. Müthiş bir gezi. Bu kadar güzel bir doğayı görmenizi isterim. Bazı aksaklıklar olabilir ama inanın ki bu aksaklıkların hepsi turdan değil katılımcılardan da oluyor. Örneğin verilen sürelere uymuyorlar kuralları ihlal ediyorlar. Her şeyden önce tur sahipleri dizin ile seyahat ediyorlar ve çok iyi niyetli insanlar ve çözüm odaklılar bu aslında büyük ayrıcalık.

Avrupa Masalı Turizm İle Sorunlar
Burcu
Burcu

Instagram'da dikkatimizi çekti ama müşteri memnuniyetini hep önemseyip şikayetleri araştırdığım için bu yazınıza istinaden bağlantı kurmaktan vazgeçtim. Teşekkürler.

Avrupa Masalı Turizm Tur Şirketi Şikayeti

06 Ağustos 2023 19:32
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Avrupa Masalı Turizm Rehber Varken Rehbersizlik, Mağduriyet

29 Temmuz 2023 21:36
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Menad Turizm Gaziantep Cunda  Şikayetim

20 Haziran 2024 17:08