Ipek sonuçtan memnun

Teslimat Sorunu: Kargocu Kapıya Çıkmayı Reddetti

Teslimat Sorunu: Kargocu Kapıya Çıkmayı Reddetti
07 Kasım 2024 12:58

05.11.2024 tarihinde Avansas ofis malz. Tic. A. Ş. Firmasından yapmış olduğum 774769985 nl sipariş sonrası 07.11.2024 tarihinde teslimatta sorun yaşadım. İzmir kargo servisinizde çalışan personeliniz apartmanın içine kadar girip 2 koliyi merdivenin başında bırakıp apartmanın içinde Avansas diye sesleniyor 3. Kata çıkıp daire kapısına teslimatını gerçekleştirmiyor. Apartman sakinleri rahatsız olmasın diye aşağı inip mecburen irsaliyeyi imzalıyorum kendim çıkartıyorum siparişi. Personelinize sorduğumda neden kapıya kadar bırakmıyorsunuz dediğimde isterseniz şikayet edebilirsiniz diyor. Sipariş teslimatında daire numaramıza kadar yazıyoruz yazmayalım o zaman. Sizden de alışveriş yapmayalım esnafımızdan alalım böyle muamele göreceksek. Sağlığım el vermeseydi kendim taşıyamayacak durumda olsaydım ne olacaktı. Koliler öyle apartmanın girişin de mi kalacaktı?

07 Kasım 2024 13:26 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Sayın İpek K.; Siparişinizin teslimi aşamasında yaşamış olduğunuz olumsuzluk için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetinizi sağlayabilmek adına gerekli incelemeler yapılarak, sizlere en kısa süre içerisinde geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Avansas

07 Kasım 2024 13:36

Sayın İpek K.; Görüşme sağlamak için sizi aradık ancak ulaşamadık. En kısa süre içerisinde konunun detayları ile ilgili görüşebilmek adına size tekrar geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla Avansas

07 Kasım 2024 14:34

Neslihan sonuçtan çok memnun

Neslihan
08 Ocak 2024 17:03
"Teşekkür ederim"
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 14:49
Avansas Sipariş Teslimat Sıkıntısı
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
28 Ocak 2024 15:12