14 Şubat 2024 10:281.771

Avansas firmasının televizyon reklamlarında Canon e414 model yazıcının kartuş hediyeli olarak satıldığı kampanyasını gördüm. Bunun üzerine siteye girerek 20-01-2024 tarihinde 3 adet kartuş hediyeli Canon e414 yazıcı satın aldım. Yazıcılar 6 gün sonra ulaştı fakat hediye kartuşlar gönderilmedi. Avansas'ı arayarak hediye kartuşların gelmediğini bildirdim ve bir kayıt oluşturuldu. Her gün düzenli olarak 'ilgileniyoruz' içerikli mailler aldım. Ancak 9-02-2024 tarihinde bu bilgilendirme mailleri sona erdi ve bana geri dönüş yapılmadı. Bunun üzerine 14-02-2024 tarihinde Avansas'ı tekrar aradım ve müşteri temsilcisi, yazıcının içinden çıkan setup kartuşlarının hediye olduğunu belirtti. Ben de bu marka ve model yazıcının kartuşsuz satılmadığını, dolayısıyla 'hediye' dedikleri kartuşların zaten kutunun orijinal içeriği olduğunu ifade ettim. Müşteri temsilcisi, bu söylediklerim karşısında beni saygı çerçevesinde konuşmaya davet etti. Durumun trajikomik olduğunu düşünüyorum ve konu ile ilgili Avansas firmasından bir açıklama bekliyorum.

14 Şubat 2024 11:23 (Şikayetten 54 dakika sonra)

Sayın Alpaslan Ç.; Yazıcıların içinde kartuş gönderimi yapılmaktadır. Ekstradan kartuş gönderimi yapılmamaktadır. Yazı içinde ürün gönderimi sağlanmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla Avansas

14 Şubat 2024 12:04

Sayın Avansas yetkilileri yapmış olduğunuz açıklama sizce mantıklı mı ben ilk defa yazıcı alan birisi değilim dünyanın hiçbir yerinde hiçbir marka sattığı yazıcıyı içinde vermek zorunda olduğu kartuşu hediye kartuş diye satmaz siz burada müşterilerinizi yanıltarak ürün satıyorsunuz. Bu yazıcı bir çok elektronik ürün satılan firmada satışta olan bir yazıcı ve hiç kimse yazıcıyı satarken hediye kartuşlu diye satmıyor. Bir araba firması araç satarken 4 teker hediye diye satmıyor arabayı, neden çünkü o arabayı o 4 tekerle satmak zorun zaten sizin yapmış olduğunuz tamda bu işte bu şekilde devam ederseniz sanırım daha çok müşteri kaybetmeye devam edersiniz.

14 Şubat 2024 12:45

Sayın Alpaslan Ç.; Kutu içerisinde yer alan kartuşlar ürünün kampanya kapsamına dahildir. Kampanyasız koli içerisinde kartuş bulunmamaktadır. Aldığınız kutu içerisinde yer alan kartuşlar dışında ek kartuş hediyesi bulunmamaktadır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla Avansas

14 Şubat 2024 12:57

Canon Türkiye ile görüştüm bana içinde kartuş olmayan E414 seri yazıcılarının olmadığını söylediler. Siz zaten Canonun verdiği kartuşları hediye kartuş diyerek yanıltıcı reklam yapıyorsunuz bunu bir de ulusal TV kanallarında reklam yapıyorsunuz. Üstelik bir de müşterinizin zekasıyla dalga geçiyorsunuz. Ekteki görselde Canon yazıcı ile birlikte kartuşları ve elektrik kablosunu kurulum CD sini verdiğini kutunun üstünde belirmiş. O halde hediye elektrik kablosuda deseydiniz daha etkili olurdu reklamınız.

Geciken Teslimat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Özge
Özge
9 Ekim 2024 20:461.540

Avansas sitesinden 04.10.2024 tarihinde Canon e414 yazıcı sipariş etmiştim. Sitede yer alan bilgilere göre 07.10.2024 ta...

1 Destek

Avansas Siparişlerin Gecikmesi Ve Açıklama Bile Yapılmaması

Sinem
Sinem
19 Ocak 2024 11:19209

15.01.2024 tarihinde Avansas'tan sipariş verdim. Bugün ayın 18'i olmasına rağmen ürünler henüz gelmedi. Bu gecikme 4. Ge...

Avansas Ürün Teslim Etmemesi

Oğuz
Oğuz
8 Ocak 2024 19:04150

"Şikayet surecinde şikayetimi yöneten hanımefendiye teşekkürlerimi sunarım. Konuyu kendisi takip ettiği için 2 gün içerisinde teslim edildi. Teşekkürler iyi çalışmalar"

Avansas, Ücret İadesi Bu Kadar Zor Mu?

Yavuz
Yavuz
8 Şubat 2024 22:04309

"Aklımdaki imajı eskiden bu yana olumlu olan bu firmadan yaptığım ilk alışverişte yaşadığım olumsuz deneyim sırasında, sorunun çözülmemesinden çok tatmin edici cevap alamamak çok can sıkıcıydı. Ancak firmadan gelen son mesajda iletilen özür mesajı ve müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik çabaları nedeniyle kendilerini tebrik ederim. Bu durumda firmayla ilgili değerlendirmemi güncelliyorum. Umuyorum ki bundan sonraki dönemde firma gerekli çalışmaları yapmasının karşılığını alır ve kaliteli hizmet sunumuna ve ticaretine daha başarılı şekilde devam eder. Teşekkürler."

Avansas Dan Alışveriş Yapma

Ramazan
Ramazan
19 Ocak 2024 17:03547

14.01.2024 tarihinde 2 adet kartuş siparişi verdim. Bana teslim tarihi 16.01.2024 olarak belirlediler. Daha sonra iş yoğ...

Avansas'ın Gönderdiği Facia Kargo

Avansas'ın GönderdiğiFacia Kargo

Avansas Dosyalar Kırık Ve Hasarlı Geldi! Değişim / İade Yapılmadı!

Avansas DosyalarKırık Ve Hasarlı Geldi! Değişim / İade Yapılmadı!

Kâmuran
Avansas Teslimatta Kötü Hizmet

Avansas TeslimattaKötü Hizmet

Erdal
Avansas Ürün İade Veya Değişim Sorunu!

Avansas Ürün İadeVeya Değişim Sorunu!

Avansas Firmasında Oluşan Disiplinsizlik Ve İlgisizlik

Avansas FirmasındaOluşan Disiplinsizlik Ve İlgisizlik