Esra sonuçtan hiç memnun değil

Aura Cleanmax Temizlik Robotu Su Vermiyor

24 Eylül 2024 19:07

İhlas Cleanmax temizlik robotunu pandemi sürecinde aldım ancak ne zaman halılarımı yıkamak istesem su püskürtmediği için servise göndermek zorunda kalıyorum. Makineyi aldığımdan beri bu böyle. Servis kayıtlarım var ayrıca da elemanınız R****** Bey eve gelip (en az 6-7 kez) bir şeyler yapıp servis kaydı açmadan gidiyordu. 2 kez ücretli (ki ödediğim az bir miktar değil) bakıma gönderdim, düzelir dedim ama yine aynı. Bugün de servise gitti ve yine geçici çözümle geri gelecek. Servistekiler her defasında benim hatam olduğunu, yıkarken suyu bitmeden tekrar doldurmam gerektiğini, hava yaptığını söylediler ama bu çok saçma çünkü her zaman suyu tam bitmeden tekrar dolduruyorum. Artık bu sorunu yaşamaktan çok sıkıldım ve bu ürünü kaliteli diye dünyanın parasını verip aldık. Bakım parası da verdik, hâlâ sorun aynı. Ve çevremde kim almak istese inanın engel oluyorum çünkü parasının karşılığı değil! Çok pişmanım aldığım için. Ben değişimini talep ediyorum.

25 Eylül 2024 09:13 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, İhlas Müşteri Hizmetleri,

25 Eylül 2024 11:16

Merhaba aradığım hiçbir yerden kesin bir cevap alamıyorum bu mesajıma da verilen paket cevabı kabul etmiyorum Genel Müdürlüğü aradım bir şey yapamayacaklarını söylediler. Paket cevapta yazan 444'lü numarayı atadım şikayetimi onlara da bildirdim yetkilileriniz sizi arayacak dediler. Bana dönüş yapan yetkili benim zaten sürekli gönderdiğim servis çıktı komedi gibi. Burada ki servis zaten bana bir şey yapamayacağını söylediği için ben Genel Müdürlüğü aradım onlar da bir şey yapamayacağını söylüyor 444'lü numarayı veriyor aramam için onları aradığımda onlar şikayetimi buradaki servise mail atıyor. Bu nasıl bir şey ya kesinlikle malının arkasında olmayan bir marka! Sanki bedavaya verdiler bize ürünü hayret bir şey! Ama bunun peşini bırakmayacağım Tüketici Mahkemesi'ne başvurumu yapacağım

25 Eylül 2024 11:36

25 Eylül 2024 11:38

Yine aynı hazır cevap verildi şaka gibi inanamıyorum Merhaba aradığım hiçbir yerden kesin bir cevap alamıyorum bu mesajıma da verilen paket cevabı kabul etmiyorum Genel Müdürlüğü aradım bir şey yapamayacaklarını söylediler. Paket cevapta yazan 444'lü numarayı atadım şikayetimi onlara da bildirdim yetkilileriniz sizi arayacak dediler. Bana dönüş yapan yetkili benim zaten sürekli gönderdiğim servis çıktı komedi gibi. Burada ki servis zaten bana bir şey yapamayacağını söylediği için ben Genel Müdürlüğü aradım onlar da bir şey yapamayacağını söylüyor 444'lü numarayı veriyor aramam için onları aradığımda onlar şikayetimi buradaki servise mail atıyor. Bu nasıl bir şey ya kesinlikle malının arkasında olmayan bir marka! Sanki bedavaya verdiler bize ürünü hayret bir şey!  Ama bunun peşini bırakmayacağım Tüketici Mahkemesi'ne başvurumu yapacağım

Huseyin
Huseyin

Bakım için servise verdiğiniz zaman parçalarını değiştiriyorlar sağlam parçaları kullanılmış ya da bozulmaya yakın parçalar kullanıyorlar. Çalışmadığı zamanda hatayı size buluyorlar ben yepyeni makineyi 1 kez bakıma verdim hiçbir arızası yoktu kumandası bozuk çalışmayan bir hortumla değiştirmişler hortumu değiştiren artık içinden ne değiştirmez ki

Emine sonuçtan hiç memnun değil

İhlas Aura Cleanmax İle Sürekli Püskürtme Sorunu

28 Kasım 2024 19:41
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Süpürgeye Sürekli Ücret Talep Edilmesi Mağduriyet Yaşatıyor

29 Mayıs 2025 12:09

Aura Cleanmax Temizlik Robotu: Sürekli Arıza Ve Çözüm Beklentisi