Mevlüde sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüde
29 Mayıs 2024 22:39

24.04.2024 tarihinde Eroz Otomotiv'den Q3 Sportback 35 Turbo FSI 150 Line S Tronic bir araç aldım ve 3.250.000 TL ödedim. Ne yazık ki servisten çıkamıyorum. Aracı aldım, hafızaya kaydettiğim şeyler sürekli sıfırlanıyor, her seferinde yeniden giriş yapıyorum. Servise gidiyorum, bir şey bulamıyorlar. Sonra bir gün aracı park yerinden çıkardım, kendini kilitledi, yolun ortasında kaldım. Ne direksiyon ne vites ne fren hiçbir şey çalışmadı. Servis yardımı aradım, araçtan inmemi, anahtarla kapatıp açmamı söylediler. Yaptım, çalıştı. Servise çağırdılar, gittim, aracım yine kaldı, bir şey bulamadılar. Fakat artık araca hiç güvenim kalmadı. Otobanda olsa takla atardı, ölüm sebebi olurdu. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, en son 25.05.2024'te yine araç çalıştı ama ekranı kilitledi. Yine servise taşındım, yine bir şey bulamadılar. Aynı gün akşam, aracımla yol üstünde bulunan küçük bir tümsekten geçtim, farkında olmadan lastik basınç uyarısı verdi. Evin önüne geldik, lastik inmiş. Bu şekilde lastikçiye gitmez dedik, stepneyi taktık. Aracın bütün arıza ışıkları yanıyor. Servise götürdük, bulamadılar. Sıkıntının stepneden olabileceğini söylediler. Stepne bu aracın orijinal parçası, amacı lastik işini çözene kadar idare etmesi ama maalesef araç bütün arıza ışıkları yanıyor ve sorun çözülemiyor. Lastiği değiştirelim, tekrar bakalım dediler. Bu sorunun çözülmesini, aracın iade alınmasını ya da değiştirilmesini talep ediyorum. Araçtan çok soğudum ve korkarak binmek istemiyorum.

profile profile

Cumhur
Cumhur

O araba güzel ülkeme göre araba değil parça özelliğinde satılıyor çok ağır araba rehber özelliği yok PC kaset model araba her parçası orijinal değil arabanın içine bindiğinizde ferahlık hissedeceksiniz sürümü Beta abi neden ondan aldınız abi Beta sürüm araba Lego gibi parçaları pahalı.

Sıfır Kilometre Audi A3'te Bitmeyen Arıza Ve Servis Sorunları

Rıdvan
11 Mayıs 2025 22:50
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Audi Aracımda Sürekli Tekrarlanan Arızalar!

Serap
12 Aralık 2024 02:42