Nazan sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 16:24

Aralık 2023 te aldığım Sandero Stepway aracımın 2 ay sonra hava yastığı arıza ışığı yandı sürekli servise gitti ve parça değişimi oldu. Yine yanınca servis değiştirdim orada beyin değiştirildi bir daha arıza vermez içiniz rahat olsun dediler bu arada sürekli git gel, benzin, zaman, yorgunluk... Yine yandı arıza ışığı servisi aradım servis danışmanı usta başını usta başı müşteri ilişkilerine yönlendirdi. Müşteri ilişkileri yine randevu alıp götüreceksiniz diyor. Uzaktan telefonla anlaşılmıyormuş arıza. Sanki ben bunu talep etmişim gibi. Araç garanti kapsamında yapılıyor. Müşterinin yaşadığı sıkıntı umrunuzda değil, ezberlenmiş metni uzun uzun dinliyorum telefonda. Ben servise gitmekten yoruldum, Bu aracın beyni değişti. Ne kadar süreyle servise geleceğim bunun sonu yok gibi. Neden ben durmadan getiriyorum üstelik bir iki değil. Siz yapamıyorsunuz o halde gelin alın aracı yapıp bana verin mağdur benim daha da mağdur edilmek istemiyorum. Beni de yormayacak, üzmeyecek kesin çözüm üretilmesini talep ediyorum

24 Temmuz 2024 08:33 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

26 Temmuz 2024 08:44

?

Ali
Ali

Faturadaki Aris arz araç 7678 nedir bilginiz var mı

Davud

Peki ne yaparak çözdü bilginiz var mı acaba bende servise izah edeyim.

Davud

Merhaba aynı sorunları yaşıyorum. Gidip gelmekten yoruldum. Çözüm bulabildiniz mi?

Nazan

Evet İzmir Bornova Reno Mais sorunumu çözdü, şu ana kadar bir sorun yok umarım olmaz da

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman

Fuat sonuçtan çok memnun

Dacia Sandero Stepway Paspas Delindi

Fuat
15 Mart 2024 16:11
"Renault Mais genel merkezden iletişime geçen yasin bey çok nazik ve ilgiliydi evime yakın diye paspasları Renault acar şubesinden temin ettirdi Renault acar şubesindeki ayşegül hanımda çok kibar ve nazikti hızlı bir şekilde yardımcı oldular çok teşekkür ederim hem kendilerine hem Renault Mais'e 🙂"