Atlas Veteriner Kliniği Yanlış Tedavi Hatalı Operasyon

02 Ocak 2024 23:23

Sevgili köpeğimizin ölümünden sorumlu olan kimselerdir. Geçirdiği yaralanma sonrası kendilerine götürdüğümüz köpeğimize, boyunluk takmayıp yaraların mikrop kapmasına neden oldular. Yaraların pansumanı için verilen tedavileri hatalıydı. Sonrasında köpeğimizin ne takibini ne de kontrolünü yaptılar.
Travmanın 12. Gününde, köpeğimizi enfekte yarasının temizliği için götürdüğümüzde de, kas yırtığı var, acil operasyon gerekiyor dediler. Öncesinde ne bir kan tahlili, ne de tetkik yapmadan apar topar ameliyata aldılar. Muhtemelen zaten sınırda olan sistemik hali bu operasyon sonrasında dağıldı ve sevgili köpeğimiz ellerinde pisi pisine öldü.
Bünyesinde çalışanların Bilgileri kıt, vicdandan yoksunlar ve elleri de kesinlikle ehil değil.
Konuyla ilgili Hukuki tahkikat başlatacağız.

Müjgan
Müjgan

Çok üzüldüm buna benzer bir durumu bizde kedimizde yaşadık sağlıklı canlı kedimizi öldürdüler hala yokluğuna alışamadık bende her yere yazdım ve yazacağımda her yerde onların ne kadar kötü olduğunu anlatıyorum umarım bir an önce kapanır ve başka canlara neden olmazlar

Karadeniz Hayvan Hastanesi Canın Kıymeti Yok!

10 Mart 2024 17:28
Karadeniz Hayvan Hastanesi Canın Kıymeti Yok!
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Akasya Veteriner Kliniği Kedimin Ölümüne Sebep Oldu

05 Ağustos 2024 09:53
Neda sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 11:31