Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Atatürk Üniversitesi Kadın Doğum Doktorunun Hastaya Bağırması

08 Mart 2024 17:56

08.03.2024 tarihinde saat 10.30'da Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nde eşimin Kadın Doğum Hastalıkları bölümünde randevusu vardı. Randevudan yarım saat önce, yani saat 10.00'da ilgili bölüm sekreterine randevulu olduğumuzu belirterek gerekli işlemleri yaptırdık. Saat ilerledikçe, bizden sonra gelen hastalar muayene edildi. Saat 12.09'da doktor odasından çıktığında, doktora sakin bir tavırla 'Hocam saat 10.30'da geldik, öğlen arası halen muayene olamadık, nedeni var mı?' diye sordum. Doktor, yüksek sesle cevap verdi ve 'Sana hesap mı vereceğim, sen kimsin?' gibi ifadeler kullandı. Ben, doktor hanıma değil, doktorluk mesleğine saygım olduğu için yüksek sesle karşılık vermedim. İsminizi öğrenip sizi Hasta Hakları Birimine şikayet edeceğim dediğimde ise yine yüksek sesle 'İstediğin yere şikayet et, umurumda değil' diyerek yemeğe gitti. Hastane yönetiminin doktor hanımın hastalara hizmet vermek için orada olduğunu, herkese eşit davranması gerektiğini ve bu çalışmayı yaparken karşılığında ücret aldığını hatırlatması gerektiğini düşünüyorum. Eğer hasta 10.30 randevu saatinde hastanede oluyorsa, birkaç dakika gecikmeli de olsa tedavi edilmesi gerekir. Saat 14.30'da biz halen muayene için bekliyoruz. Hasta Hakları Birimi, doktorun tutumunu doğru bulmayarak herkesin sıkıntılı bir günü olabileceğini belirten bir savunma yaptı. Sonuç olarak, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'nin hizmet kalitesinde ciddi bir iyileştirme yapması gerektiğini ve hastane yönetiminin bu konuda ciddi önlemler alması gerektiğini düşünüyorum.

14 Nisan 2025 14:50

Yedikule Göğüs Hastalıkları Ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yedikule Hastanesi Kabadayı Doktor

26 Nisan 2024 10:23
Murat sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Geç Kalan Doktor Ve Sert Üslup Sorunu

23 Ocak 2025 16:56