Mert sonuçtan hiç memnun değil

Atasun Optik Turuncu Garanti Sorunu

Atasun Optik Turuncu Garanti Sorunu
17 Nisan 2024 11:24

Atasun Optik'ten almış olduğum gözlüğe ek olarak turuncu garanti yaptırdım. Gözlüğümü garanti kapsamında camlarını yeniletmek için şubeye bıraktım. Gözlüğüm bir aydan uzun süredir yapım aşamasında. Göz numaram çok yüksek olduğu için eski gözlüğümü kullanmak zorundayım ve bu da bulanık görme problemine sebep oluyor. Sürekli iptal edilen gözlük camları nedeniyle bir türlü teslimat gerçekleşmedi. İlk defa bu kadar uzun süre mağdur edildiğimi hissediyorum. Ailece alışveriş yaptığımız tek marka sizsiniz ve bu durumu size yakıştıramadık. Şu anda tekrar sipariş oluşturulduğu görülmekte. Artık gözlüğümün teslim edilmesini rica ediyorum.

17 Nisan 2024 12:16 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelenip sonuçlandırılması için ilgili birimimize yönlendirme sağlanmıştır. Konuyla ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

17 Nisan 2024 13:14

Değerli Müşterimiz, Konuyla ilgili olarak sizlere kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden ulaşım sağlanamamıştır. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

17 Nisan 2024 15:14

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu hakkında incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Atasun Optik Müşteri İlişkileri

Mert
17 Nisan 2024 15:18

Sorunum çözüldüğünde ileteceğim.

Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 23:02
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Gözlük Camı Değişiminde Yaşanan Sorun

13 Ocak 16:31
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 12:10
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 09:52
Atasun Sürekli Oyalayarak Gözlükle İlgili İşlem Yapmıyor