Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Asus Tuf A15 Gaming Laptop Açılmıyor

23 Mart 2024 16:55

2022 yılında aldığım Asus tuf a15 gaming fa507r laptop açılmıyor. Şarjdan çıkardığımda da kendini yeniden başlatıyor. Bu sebeplerden iki kez garantiye gönderdim. Anakartın değiştiğini söylediler ama sorun çözülmedi. KVK garantiden aldığım gün eve geldim ve denedim, sonuç yine hüsran. Açılmıyor. Şarj oluyor ışığı yanıyor ve asla güç tuşu çalışmıyor. Yetkili servisi aradım birkaç yöntem söyledi ve onlarda olmayınca KVK ya götürmek durumunda kalmıştım. 1 saat 2 saat bekledikten sonra açılıyor ancak. Tekrar KVK ya göndereceğim ve düzeleceğinden hiç emin değilim.
Yazılım bölümünde okuyor ve online olarak çalışıyorum. KVK ya götürdüğümde yedek bir cihaz bile vermiyorlar. Severek aldığım Asus markasını bir daha asla tercih etmeyeceğim. Kimseye de önermiyorum. KVK kayıt numarası 2401740903

Yorumlar (7)

Sabahattin
Sabahattin

Yazılan tüm problemlerin aynısını yaşıyorum. Asus gibi bir markaya güvenip aldık fakat sonuç hüsran. Sıfırdan değiştirmeleri gerekiyor bu bilgisayarı şaka gibi.

Oyun
Oyun

Aynı sorundan muzdaribim ek olarak CPU fazla ısınıyor ve cihaz kendini kapatıyor, yerelde bir bilgisayarcıya sordum bakım yaparız dedi ama burayı okuduktan sonra pek düzeleceğini düşünmüyorum

Bulut

Merhaba hocam, aynı sorunu aynı laptopta şu an ben yaşıyorum. Şimdiye kadarki süreçte çözebildin mi?

Bulut

Aktif kullandığım için servise bile gönderemedim daha :, çözümü hiç kapatmamakta buldum şu anlık bir de elimden çıkarmam için yine yaptırmam gerekecek Asus gibi bir marka nasıl bu kadar sorunlu bir laptop çıkarmış anlamadım. Şu an hangi problemle uğraşıyorsunuz acaba, nasıl bir problem açtı?

Kerem

Dostum geçmiş olsun ben garantiye verdim klavye modülü değişti. Klavye modülü hiçbir şekilde garanti kapsamı içinde değil. 2700 TL ücret talep edildi. Şu an başka bir sorunu ile uğraşmaktayım :d elinizden çıkartabiliyorsanız çıkartın

Hocam aynı sorun bende de var çözebildin mi?

Kerem

Yok dostum hala beklemekteyim maalesef. Sen çözebildin mi?

Asus TUF A15 İle Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çilesi

03 Kasım 2024 23:28
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Problemlerle Dolu Bir Asus Tuf A15

19 Nisan 2024 18:47
Asus Bilgisayar Problemlerle Dolu Bir Asus Tuf A15
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Asus Bilgisayar Laptop Arızası Sonrası Yüksek Tamir Ücreti Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

17 Mayıs 2025 14:58

Asus Bilgisayar Kategorileri