Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Asus B560 Wi-Fi Plus Ana Kart Hatası

20 Temmuz 2023 17:24

M3M0FM075832GJP seri numaralı cihazımı onarıma gönderdim, ana kartımın yüksek sıcaklık uyarısı verdiğini (70c ve 93c derece) sizlere bildirdim ve ürünü teknik servise alınması için kargolama mı isteniz. Ürünüm sizlere ulaştıktan sonra sorunun olmadığını belirterek tarafıma tekrar gönderdiniz. Ürünüm tarafıma ulaştığında kasaya takarak, sorunumun olup olmadığına baktığımda, sorunum halen devam ettiği ve sıcaklık 70 ile 93 dereceye kadar çıktığını gördüm. Buna istinaden bulunduğum şehirde küçük bir teknik servis birimine gidip sorumumu anlattığımda yaptığı tek şey fişi takıp ana kart özelliği ile CPU özelliklerine bakıp CPU overclock özelliğinin açık olup olmamasına bakarak sorunun bu anakartın işlemciye düşük geldiğini ve işlemcinin özelliklerinin tamamına kullanmasına izin vermediğini belirti ve Bios ayarlarından CPU configuration sekmesinde bazı ayarları disable (devre Dışı) yaparak tekrar bilgisayarı açtık ve oyun ile programları kulandık sıcaklık uyarısı vermedi ve max 71 c dereceyi geçmedi sıcaklık.

Büyük bir firma olarak Asus teknik serviste çalışan arkadaşlar ya müşterilerin dediklerini veya belirtilerini dikkate almıyorlar ya da bilgi ve tecrübe konusunda bir problem var. Her iki durumda da müşterilerin mağduriyeti çok büyük ve yetkili üst birimlere bunun bildirilmesini talep ediyorum. M3M0FM075832GJP seri numaralı ana kart alırken ne Asus'un resmi sayfalarında, satışı gerçekleştiren mağazada ya da Asus'un kutu üstüne kutu içeriğinde el kitapçığında bununla ilgili bilgi verilmediği, intel lga 1200 model İ9 işlemci kullanabileceğimizi belirtip lakin işlemcinin özelliklerini kullanamayacağımı belirtmemiştir. Bu durumda mağduriyetimin giderilmesi için farklı bir ürün ile değişimi veya ürünümün iadesini talep ediyorum. Mail ile Asus'un bana dönüşü ise; ürün daha önce kullanıcı kaynaklı hasar ile işlem görmüş. Bu durumda doa hakkı bulunmamaktadır diye mail attılar. Benim sorunum başka bir sorundu, işlemci pimleriyle ilgili bir sorunum yoktu, ürünü sizlere gönderirken kargo damı yetkili serviste mi hasar gördü o kısmı bilemiyorum, bahanelerin arkasına sığınmak satış sonrası hizmete yakışmayan bir davranış.

25 Temmuz 2023 11:14

Üstelik beni Asus müşteri desteğinden arayan ercan bey, tavır tarz takınarak konuşma bicimi mimik ve jestleri hiç hoşuma gitmedim, bu gidişler Asus pişmanlıktır diyeceğiz sanırsam

03 Ağustos 2023 22:31

O kadar sorumsuz bir firma ki 2 haftadan fazla oldu halen sorunum çözülmedi

12 Eylül 2023 16:37

12/09/2023 tarihinde ve halen yardımcı olmadı firma, Asus satış sonrası hizmet berbat, tavsiye etmiyorum Asus'u sizlere

Hamit sonuçtan memnun

20 Temmuz 2023 18:09
"Ürün için yaklaşık 35 gün sonra doa belgesi verildi. Sonuç olarak sevindirici olsa da bu kadar uzun süre bekletilmesi üzücü fakat yine de Asus'a hatasını telafi ettiği için teşekkür ederim."

21 Şubat 2024 13:33
Asus Bilgisayar Asus Ana Kart Alma Pişman Olursun Garanti Süreci Sazan Sarmalı
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2025 14:13
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 23:28
Osman sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 13:33

Asus Bilgisayar Kategorileri