Asicsinturkiye.com

Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Asicsinturkiye.com ile ilgili bir şikayetin mi var?
5 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

Asicsinturkiye.com 'dan Alışverişimde Yaşadığım Sorun

Asicsinturkiye sitesinden güreş ayakkabısı almıştım. Ayakkabı yerine güneş gözlüğü göndermişler. Bu durumdan mağdur edildim ve çocuğum bu duruma çok üzüldü. Resmi site zannetmiştim hakkında şikayetçiyim.

3 hafta önce

Asicsinturkiye.com Spor Ayakkabının Gelmemesi!

[email protected] mail adresi olan Asics marka ayakkabı firması göndericisi olarak spor ayakkabı aldım. Ayakkabı ödemesi ise epl voxydcem firması üzerinden yapılarak yanıltıldım. [email protected] mail adresi olan Asics ayakkabı sattığını ifade eden ve epl voxydcem adı ile ödeme alan firma yanılttı...

Mustafa sonuçtan çok memnun
Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı
28 Şubat

Asicsinturkiye.com Sipariş Ettiğim Ayakkabı Elime Ulaşmıyor

Dolandırı bir firma. Sipariş verdiğim güreş ayakkabısından 1 ay oldu haber yok. 1.500 TL çöp oldu... Kimseye ulaşmaya ne telefon ne iletişim adresi yol geçen hanımı burası bunun hesabını mahkemede vereceksiniz.

14 Kasım 2022

Asicsinturkiye.com Sipariş Hakkında Bilgi Haber Alamıyorum!

21.10.2022 tarihinde internet sitesinden almış olduğum 1zx-dd6100-vck96 numaralı güreş ayakkabısı aradan yaklaşık 20 gün geçmesine rağmen hâlâ haber bilgi alamıyorum. Kargoya verildi mi ne zaman gelecek haber alacağımız hiçbir şey yok bekliyoruz ama neyi beklediğimizi bilmiyoruz.

Marka Profili

Asicsinturkiye.com bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Asicsinturkiye.com henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Marka Profili

Asicsinturkiye.com bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.