Ümit sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 17:06

Yaklaşık altı ay önce Ankara Taurus AVM'deki Hı Tec mağazasından Asics marka, Goretex suya ve soğuğa dayanıklı ayakkabı satın aldım. Altı ay giydikten sonra sol ayakkabının ön tarafında açılma olduğunu fark ettim. Mağazaya giderek form doldurdum ve resimlerle şikayet oluşturdum ancak 15 gün boyunca kimse dönüş yapmadı. Bizzat mağazaya giderek durumu sordum; ithalatçı firma Marlin Spor, resimlerin yanlış çekildiğini ve tekrar çekilmesini talep etti. Tekrar göndermeme rağmen yine haber verilmedi. Biz de tekrar iletişime geçtik. Bana ayakkabının yıkandığı için açıldığını söylediler. Oysa ayakkabı hiç yıkanmadı, sadece nemli bezle silindi. Eğer yıkansa sol ayakkabı neden tek başına açıldı? Ya da bu ayakkabı yağmurda giyildiğinde mi açıldı? Su geçirmez ve Goretex olmasına rağmen bu durum kabul edilemez.

18 Nisan 2024 09:07 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Asics Müşteri Deneyim Merkezi

18 Nisan 2024 14:20

Bu kadar ilgisiz firma zor bulunur ne arayan ne soran var

18 Nisan 2024 14:35

Marlin spor ithalatçı firmasından kesinlikle ithalat yaptığı markaları araştırıp almamanınızı tavsiye ederim hiçbir çözümleri yok

18 Nisan 2024 17:34

Şirket tamamen oyalama taktiği yapıyor arkadaşlar bundan sonra marlin spor ve asix marka ve ithalatçılarından ayakkabı almayın

Kamil
23 Kasım 2024 12:55
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Tugay
16 Ocak 2024 07:37
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
24 Aralık 2023 16:53
İlk Yağmurlu Günde Su Alan Gore-Tex Asics
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Su Geçirmez Ayakkabı Hayal Kırıklığı

Tekin
22 Ocak 11:12
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
26 Mart 2024 17:12