As Estetik (İstanbul) Ümraniye As Estetikten Aldığım Lazer Hizmetiyle İlgili Şikayetim

02 Kasım 2023 12:07

02.11.2023 tarihinde Ümraniye as estetikten almış olduğum ve arkadaş tavsiyesiyle gittiğim lazer hizmetiyle ilgili bilgi vermek istiyorum. İş bilmez, aksi ve para odaklı bir tavırla karşılaştım. Daha işleme girmeden para ödemesi talep edildi. 'Belki işlem bana uygun olmayacak' dedikten sonra 'sorun değil para iadesi yaparız' cevabıyla karşılaştım. Dekontu paylaşın dememelerine rağmen sonrasında dekont talep edildi ve kapattığım için danışmadaki kız telefonumu uslupsuzca eline alıp kendisi dekonta ulaşmaya çalıştı. Şikayet için genel merkezi aradığımda çağrı merkezi yetkilisi E*** adındaki kız, 'yetkili benim, bana anlatın' dedi ve daha sonrasında daha cümlelerim bitmeden 'evet ben not aldım teşekkürler' deyip cümlemi kesti, ben sizin bunu ileteceğinizden nasıl emin olabilirim dediğimde ise emin olamazsınız dedi. Bu kadar işlem yaptırdım. Böylesine profesyonellikten uzak bir yer ilk defa görüyorum!

02 Kasım 2023 13:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

As Estetik'ten Aldığım Lazer Paketiyle İlgili Sorun

Meryem
03 Ağustos 2023 04:42

As Estetik (İstanbul) Paket Almayı Zorunlu Tutma, İlgisiz Personel

Neşe
25 Şubat 2024 23:23
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
08 Ağustos 2023 15:24
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Kayseri'de Yaşanan Lazer İşlemi Ve Cilt Bakımı Şikayeti

Ayça
02 Nisan 2024 00:31