Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arya Halı Sarayı (Safranpark Avm) Tutarsız Fiyat Veriliyor

01 Nisan 2024 18:59

Benim için çok kötü bir deneyim oldu, nereden başlayacağımı bilemiyorum. Bu yüzden tecrübemi maddeler halinde paylaşıyorum:
1. Öncelikle tüm parayı peşin aldılar ve sonrasında ilgi göstermediler. Mesajlara iki, üç gün sonra dönüyorlar. Ürünlerin 7-10 gün içinde teslim edileceği söylendi; ancak ben aciliyetini belirtmeme rağmen 27 gün içinde ve parça parça teslim alabildim.
2. Fatura veya fiş istememe rağmen, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası veya vergi numarası talep ederek iki hafta boyunca oyaladılar. Bir alışverişte ilk defa kimlik numarası istendiğine şahit oldum. En son vergi dairesine şikayet etmek zorunda kalacağımı söyleyince fiş düzenlediler.
3. Sabit bir fiyat politikaları yok. Kim ne öderse ona göre fiyat belirliyorlar. İnternet siteleri olmadığı için fiyat bilgisi edinmek mümkün değil. Instagram üzerinden 3000 TL dedikleri halıya farklı bir numara ile tekrar sorduğumda 4000 TL fiyat verdiler. Bu durumu dile getirdiğimde, aldığım halılar için 'Zaten 10 bin TL'lik alışveriş yaptınız, paranızı iade edelim, ürünlerimizi geri alalım' şeklinde kaba bir tavırla karşılaştım.
Hiç memnun kalmadım.

Arzu
Arzu
01 Nisan 2024 18:56

Sabit fiyat anlayışları yok. Salon halisini 3000 bin tl dediler sonra hesap detayı istediğimde 3500 den hesapladıklarını gördüm. Ve yine daha ucuz olan bir halinin da metrekaresini salonunki gibi yüksekten hesapladıklarını fark ettim. Kaç tl metrekaresi diye sorduğumda net cevap alamadım. En basta yapmaları gereken hesap dökümünü bir turlu net öğrenemedim. Paranında hepsini peşin aldıkları içinde bir hak iddia edemiyoruz. Tekrar fiyat hesaplaması yapıp farkı tarafıma iade etmelerini talep ediyorum.

26 Kasım 2024 17:07

Yanlış Kargo Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet Yaşadım

Sefacan
14 Haziran 2025 04:10
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Altın İş Ağaç İşleme Müşteriye Saygısızlık, Ayıplı Ürünler

28 Ağustos 2023 19:37
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı İade Bilgisi Ve Müşteri Mağduriyeti

22 Haziran 2025 08:29