Rabia sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:57

Van Arya Güzellik merkezinden lazer epilasyon paketi satın aldım. %90 sonuç alacaksınız denilmesine rağmen ikinci seanstan beri sadece %40 dökülme oldu. Kalın ve ince tüy ayrımı bile yapamayan estetisyenler seanslara girip gelişi güzel atış yapıyorlar. Üstelik bir seansımda gözlük dahi kullanmadıkları halde göz kenarıma atış yapıldı ve yanık oluştu. Diğer bir seansta da dudak üstümü yaktılar. Dile getirmeme rağmen sadece sözel bir uyarıda bulunuldu. Seans kağıdımda lazer epilasyonu yapan kişilerin isimleri mevcut ve kağıdı istediğimde vermeyeceklerini bu söylediklerimi de yalan olarak kabul ettiklerini dile getirdiler. Elimdeki videolarda gün tarih hepsi mevcut, buraya videodan ekran aldığım yanıkların resimlerini bırakacağım. Hem bir yıllık maddi ve manevi zarar mevcut hem de gözümden oluyordum ve parayı aldıktan sonra sizin ve cildinizin bir önemi mevcut değil. (Not: gözümün kenarındaki yanık eyelinerin üstüne atıldı gözlük takılmadan ve ben kendim eczaneden aldığım kremlerle geçirdim)

Yorumlar (5)

Dilma
Dilma

Arya Güzellik Salonunda ilk önce lazer epilasyon yaptırdım daha sonra da cildimde bulunan leke gözenek ve kırışıklıklar için cildime özel bir bakım yaptırdım öncelikle Gülcan Hanımın işine olan tutkusunu gördüm o kadar güzel karşıladılar ki anlatamam insan kendini evinde hissediyor. Gülcan hanım tüylerim için % 80-%90 arası biteceğini söylemişti inanın ben %95 ten daha sonuç aldım. Ayrıca cildim pürüzsüz bebeksi bir hale geldi ne kadar teşekkür etsem az. İyi ki Arya Güzellik Salonuna gittim herkese şidettle tavsiye ediyorum. İyi varsınız Gülcan Hanım Van’da mesleğini layıkıyla yapan tek kişi ❤️❤️

Cevabınız için teşekkür ederim

Rica ederim

Feyzanur

Cihazı sebebiyle bu merkezi araştırırken sizin şikayetinizi gördüm. Dökülmeler ikinci seanstan beri yüzde kırk derken kaçıncı seansta bunu söylediniz ve sorunu çözdünüz mü?

Rabia

Cihaz güzelin olması kadar uygulama yapan kişinin yeterli olması lazım. Maalesef ki uygulama yapan kişiler kıl rengi, kalınlığı gibi şeylere dikkat etmeyip telefonlarındaki verilen seans değerlerine göre atış yapıyorlar. Yetkili olan g** Hanım ile görüştüğüm zaman gözle görülür siyah tüylerimin dökülmediğini bariz iken kendisi gözündeki gözlüğe rağmen göremediğini söylüyor. Kendisi dahi bana sonuç almadan giden bir çok müşterisi olduğunu ve herkesin kıl yapısının aynı olmadığını ifade ediyor. Başta söylemesi gerekenleri en son söyleyip artık yardımcı olamayacaklarını ifade ettiler. Üstelik bir uzmana danışmak için sözleşmenin ve seans değerlerinin girildiği kağıdı istediğimde vermediler bile. 16 yıllık tecrübe yazıyorlar ama uygun fiyata eğitim alan kişiler seanslara giriyorlar. Gözüm ve dudağımın videoları hala mevcut. Suçu sizin kıl yapınızda bulan değil sizin kıl yapınıza göre atış yapan daha iyi yerler var inanın bana.

07 Mayıs 2024 19:42