Artema Bataryanın Kalitesizliği (paslandı, Delindi, Bozuldu)

Artema Bataryanın Kalitesizliği (paslandı, Delindi, Bozuldu)
14 Ağustos 2023 14:481.355

Bir sene önce aldığım Artema batarya kullanmaya başladığımın 2. Ayından sonra parça parça bozulmaya başladı. Kuğu boynunda paslanma ve delinme oldu (Servis bu parçayı değiştirdi). Şu an ek yerinden delindi ve su kaçırıyor. Dahası açma kapama kolu bozuldu. Kapattığım halde su akıyor. Ürünün değiştirilmesi talebinde bulundum. Müşteri hizmetleriyle görüntüleri paylaştım. Her bir parçayı değiştirmeyi öneriyorlar. Bu bataryanın acilen yenisiyle değiştirilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

14 Ağustos 2023 15:00 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İyi müşteri deneyimini her zaman birinci önceliğimiz olarak görüyor, en üst seviyede olması için özenle çalışıyoruz. Ancak bazen istemeyerek de olsa sizleri olumsuz bir deneyimle karşı karşıya bırakabiliyoruz. Öncelikle bunun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkezi’ndeki ekibimiz, başvurunuzla ilgili sizi dinlemek ve çözüm için gerekli aksiyonları hızla devreye almak için en kısa sürede sizinle iletişime geçecek. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, VitrA/Artema Müşteri İletişim Merkez

Zehra
21 Ağustos 2023 17:18

Hiçbir çözüm üretmediler. Arayacaklarını söylediler. Hiç kimse aramadı. Böyle bir ilgisizlik var.

21 Eylül 2023 00:36

Zehra hanım siz nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama sizin suyada bahane edebilirler.

21 Eylül 2023 00:27

Aynı sorun bendedir var. Kuğu boynundan deliniyor. İki kez değiştirdiler. Üçüncü kez yine delindi. Servise video gönderdim. Siz kuğu boynun ucuna filtre bağlamışsın diyor. İki kez delindiğinde filtre yoktu dedim zamanda delindi dedim. Bu sefer suda mil var o aşındırıyor diyor. İnsaf daha ucuza aldığım bataryada delinme olmuyor. Artemada oluyor

28 Kasım 2024 11:551.199

Artema batarya müşteri hizmetleri çok kötü. Çok kısa süre de bozuldu. Firma arksında durmuyor. Oldukça yüksek fiyatlara ...

Artema Batarya: Büyük Hayal Kırıklığı

24 Aralık 2024 22:272.462

"Biraz uzun sürede yine de arayıp yeni bataryanızı getireceğiz dediler ve 2 gün sonra bu proses son buldu, yeni batarya için teşekkür ederim, anlayışınız içinde teşekkürler"

1 Destek4 Yorum

30 Ekim 2024 14:001.596

16.08.2024 tarihinde Artema marka mutfak için eviye bataryası aldım. Kurulum yapıldıktan sonra bir hafta kullanmadan açm...

Tümünü Gör
Artema Punto Duş Seti Garanti Sorunu!

Artema Punto DuşSeti Garanti Sorunu!

Artema Banyo Lavabo Bataryasının Soğuk Su Sızdırması

Artema BanyoLavabo Bataryasının Soğuk Su Sızdırması

Doğan
Artema Lavabo Bataryası Dolap İçine Su Damlası!

Artema LavaboBataryası Dolap İçine Su Damlası!

Yücel
Artema Banyo Musluk Sorunu