Arte Pelo Bağlıca Kuaför Şikayet

02 Mart 2024 22:15

18 Şubat tarihinde Arte Pelo kuaförünün Bağlıca şubesine gittim ve yaşadığım deneyimden dolayı kesinlikle şikayetçiyim. Bu sektörde yer alacak kadar kuaförlük bilgisine sahip olmayan biri tarafından hizmet aldım. Saçımı yaptırmak için gittiğimde, gösterdiğim görseldeki kumral ton ile şu anki kestane tonlu ve karamelli saçım arasında büyük bir fark var. Saçımın çok farklı renklerde olduğunu belirterek tek renk yapılmasının daha doğru olacağını ifade ettiler. İstediğim modeli gösterdiğimde ise tam olarak aynısını yapacaklarını söyleyerek saçımı karamel tonuna kadar açtılar. Ancak üzerine uygulanan boya tutmadı ve tekrar boyama yapılmasına rağmen saçım tamamen kestane rengine dönüştü. Saçımın bebek kumralı olduğunu söylemeleri ise alay gibi geldi. Bir ay içinde tekrar gelmem gerektiğini, saçın renginin açılacağını ve istediğim renge kavuşacağımı iddia ettiler. Ancak saçımı yıkadıkça dore ve kızıl tonlar ortaya çıktı ve söyledikleri gibi tek bir renk oluşmadı. Durumu konuşmaya gittiğimde ise, başta bana uygun olmayacağını ve istediğim rengi tutturamayacaklarını iddia ettiler. Saçımın tam olarak istediğim gibi olduğunu söyleyerek durumu düzeltmek yerine beni daha da mağdur ettiler. Psikolojik olarak oldukça yıprandım ve birçok saygın kuaför, saçıma daha fazla işlem yapmanın mümkün olmadığını, aksi takdirde saçımın yanacağını söyledi. Sonuç olarak, geri dönüşü olmayan bir işlem yaptırıp, üstüne para ödedim ve mağdur oldum.

Tülay Kuaför (Antalya) Memnuniyetsizlik

21 Temmuz 2023 23:46
Yazgı sonuçtan hiç memnun değil

Beklentilerden Uzak Sonuç Ve İkna Edici Olmayan Yaklaşım Nedeniyle Kuaför Mağduriyeti

05 Haziran 2025 16:29

Sukha Kuaför Deneyimimde Hayal Kırıklığı!

29 Ocak 2025 14:55

03 Şubat 2024 09:49