Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Chinf 318 Motorumda Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Haziran 2024 02:53

0 km'de sıfır olarak aldığım Arora Chinf 318 motorumda akü sorunu yaşıyorum. Akü 3-4 günde bir zayıflıyor ve marş basmıyor. Bu durumu çözmek için Arora Bayi'ne gittim, ancak servis elemanı varyatördeki sıvıyı atıyor diyerek yanlış teşhis etti. Daha sonra akünün her yerinin ıslak olduğunu ve asitli su sızıntısı olduğunu fark ettim, bu da varyatör bloğuna akmış ve oksitlenmesine neden olmuş. Bayiye tekrar gittiğimde, bölge müdürü akünün garanti dışı olduğunu söyledi ve fabrika yangını nedeniyle yedek parça bulunmadığını belirtti. 5 gün içinde yeni akü temin edeceklerini söylediler, ancak 8 gün geçti ve çözüm yok. Tekrar gittiğimde 2 hafta sonra dediler. İyi niyet gösterip bekledim, 2 hafta sonra da akü gelmemişti. 1 ayı geçti hala yok. Arıza kaydı açılmasını istedim. Motoru servise götürmem gerektiğini söylediler fakat motorum çalışmıyor ve çekici ile götürmem gerekiyor. Bu durum beni büyük bir mağduriyet içine soktu. Yaşadığım bu sorunun neden olduğu mağduriyetin tazmin edilmesini talep ediyorum. Arora Yetkilileri'nden bu konuya acil müdahale bekliyorum, aksi takdirde tüm yasal haklarımı kullanacağım. Ben motoru alırken bayi satış sonrasının çok önemli olduğunu söyledi ve satış sonrası söylediği hiçbir sözü tutmadı. Ayrıca bayiye şikayetimi anlatmaya çalıştığımda 'Beni mi satın aldın, motor aldın sadece' diyerek başından savdı. Bütün bu sorunları Arora müşteri hizmetlerine mail atarak çözmeye çalıştım ancak ilgilenmediler. Müşteri memnuniyeti ve güvenlik her şeyden önemlidir.

02 Temmuz 2024 17:22

Arora chinf 318 motorumun akü sorunu 3 aydır çözülemedi. Kaç defa müşteri hizmetlerini aradım ulaşamadım. Mail attım ilgilenen olmadı. Bilge müdürüne ulaştım ilgilenmedi. Ordu bayiyi hiç saymıyorum onlar hiç sahip çıkmıyor. Ayrıca servisleri de iyi değil. Pişman olmak istiyorsanız si bilirsiniz.

Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

Arora Motorsiklet Satış Sonrası Çok Kötü

27 Eylül 2024 16:01
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 12:12
Arora Motor Arora Sınıfta Kaldı
Cenker sonuçtan hiç memnun değil

Arora Chinf 318 Egzoz Sorunu ve Müşteri Mağduriyeti

03 Ekim 2024 11:13