Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Gt 250 Hüsranı

Çağrı
26 Şubat 2024 13:35

06/02/2024 tarihinde sıfır kilometre Gt 250 motosiklet satın aldım. İlk gün motoru çekici ile evime getirttim. Kontrol ettiğimde LED farların patlak olduğunu, sele amortisörünün bozuk ve sallandığını, ön rüzgarlığın gevşek olduğunu ve motorda ciddi sarsıntılar olduğunu fark ettim.

Ayrıca USB'nin çalışmadığını, alarm sisteminin bozuk olduğunu belirtmek isterim ve bu motosikleti sıfır olarak aldım. Bu sorunları hemen servise bildirdim ve gerekli siparişleri verdim. Ancak hâlâ parçaların gelmesini bekliyorum. Bu arada, 25/02/2024 tarihinde, motosikletin kilometre sayacı henüz 150 km iken evimden çıktım ve motor kitlendi, sonucunda düştüm ve hafif yaralanmalarla kaza geçirdim. Gün içinde defalarca fabrikaya ulaşmaya çalışmama rağmen başarılı olamadım. Sonunda ulaştığımda ise 'arızalı motorla neden yolculuk yapıyorsunuz? ' diye soruldu. Motorun kitleneceğini ben nereden bilebilirim?

Şu anda kaza sonucu tutanak, servis ile ilgili görüşmeler ve belgelerim mevcut. Hukuki süreçte devam etmekteyim ve durumu basına da ileteceğim den şüpheleri olmasın. Yaşananlar büyük bir hüsrandır ve can güvenliği her şeyden önemlidir.

profile profile

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 00:01

17 Kasım 2023 11:52
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.

27 Temmuz 2023 22:35
Arora'nın Motosikletleri'nin Arkasında Durmaması.
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Servis Ve Yedek Parça Problemi

02 Haziran 2024 18:29
Arora Motor Servis Ve Yedek Parça Problemi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 12:12