Arora Motor 3 Tekerli Elektrikli Motor Akü Sorunu

29 Kasım 2023 15:44

Nisan ayında almış olduğum 3 tekerlekli elektrikli motorla ilgili akü problemi yaşadım ve servise bildirdim. Ancak Uşak'taki servis iki ay boyunca beni oyaladı ve Temmuz ayında akü değişimi için motorun akülerini aldılar. Bir ay boyunca aküleri bekledim. Motoru aldığımdan itibaren sıfır olmasına rağmen dört ayda sadece 182 km yol yapabilmiştim ve ilgilenen kimse yoktu. Telefon ile fabrikayı aradığımda, kilometre sayısının düşük olmasından dolayı akülerin kullanılmadığı için bozulduğu cevabını aldım. Sıfır aldığım motorun aküleri ile ilgili işlemler garanti dışıymış ve büyük bir para vermiştim. Şimdi tekrar cebimden para verip akü almak durumundayım. Öncesinde 11 yıl Yuki marka motor kullandım ve sadece bir kez orijinal akü satın almıştım. Arora markasını tercih ettiğime pişman oldum. Keşke almaz olaydım, paramı çöpe atmış gibi hissediyorum. 72 volt 114 amper gücündeki motoru yürütemeyen Arora markasından şikayetçiyim. Kendim bir tamirciyim ve Kia yetkili servisinde 800 volt gücündeki araçları tamir ediyorum ve bu kadar anlamsız bir durumla daha önce karşılaşmadım. 72 volt motoru yürütemeyen bir ürün için para ödedik, yetkililere mail atıyoruz fakat geri dönüş olmuyor. Yetkililer, bu sorunu çözmelidir. Motora binilmediği için kilometre yapılmadığını anlamaları gerekiyor. Bu kadar basit bir konuda '2 yıl garantisi var' diye satıyorlar fakat sonra sadece 6 aylık akü garantisi olduğu söyleniyor. Eğer öyleyse 2 yıl garanti demeyin, çünkü elektrikli aracın en önemli parçası aküdür ve ona garanti verilmelidir. Bu markada bir daha elektrikli motor almayı düşünmüyorum.

Halil
Halil

Uşaktaki servislerden bir cacık olmaz

Arora Motor Zr4 49km Hız Limiti Problemi

18 Nisan 2024 13:53
Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Arora Zr 5

14 Eylül 2024 13:29