Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arora Cappucino S50 Motorumun Servis Deneyimi Ve Yüksek Ücret Talebi

31 Ağustos 2024 15:40

Geçen sene yaz sonunda aldığım, şu an 1050 km'de olan Arora Cappucino S50 motorumu gaz yememe ve çalışmama problemleri nedeniyle yetkili servis olan Bursa Dizayn Motor'a götürdüm. Müşteriye sormadan 15 dakika içinde problemi çözdüklerini ve 1000 TL ücreti olduğunu belirttiler. Ücreti duyunca Arora çağrı merkezini arayıp durumu ilettim. Satış sonrası destek birimi, motorun çok sık kullanılmadığından sensörlerinde oksitlenme olduğunu ve garanti dahilinde olmadığını, servisin talep ettiği ücretin yüksek olduğunu ancak karışmadıklarını, herhangi bir denetim yapmadıklarını belirttiler. Ne talep ettiğimi sordular, ben de maksimum 15 dakika süren, parça bile değiştirmeye gerek olmayan, temizleme spreyiyle çözülebilen sorun için 1000 TL'nin yüksek olduğunu, ya garanti kapsamında yapılmasını ya da bedelde indirime gidilmesi gerektiğini belirttim. Ancak ödeme konusunda ısrarcı olup istersem şikayetçi olabileceğimi belirtip görüşmeyi sonlandırdılar. Telefon görüşme kayıtları hem serviste hem bende mevcuttur. Bu kadar basit bir arızada bile müşteriyi memnun edemeyen, bir şirket.

Arora Motor Arora Cappicino 50 Çözülemeyen Arızaları Ve Yetkili Serviste Çözemiyor

İsmail
20 Eylül 2024 18:26
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Arora AR 50 Cappucino'da Sürekli Arıza Ve Parça Temin Sorunu

Furkan
23 Eylül 15:15
Canberk sonuçtan hiç memnun değil

Canberk
04 Temmuz 2023 10:44
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Arora Cappucino 125S Motosikletimin Kronik Sorunları Ve Garanti Mağduriyeti

Burak
11 Temmuz 17:03
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

Arora Cappucino Motorunda Sorunlar

Yilmaz