Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Armut Ustanın Yalan Cı Lığı

06 Aralık 2023 16:07

Siteniz aracılığıyla anlaştığımız banyo tadilatı için 12 Kasım günü yarım yamalak başlayan iş, 25 Kasım olmasına rağmen hala tamamlanmamıştır. Mağduriyet yaşadık ve sizden gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Babam kanser hastası ve temiz, hijyenik bir ortamda bulunması gerekmektedir. Tüm dosyalar elimizde mevcuttur. Makinelere bağlı olarak yaşayan babamın sağlığı, sizin siteniz üzerinden anlaştığımız ustanın ihmali yüzünden tehlikeye atılmıştır. Ev şu anda toz ve dumanla kaplı olup, tuvalet ve banyo kullanılamaz durumdadır. Babamın sağlık durumu son iki haftadır giderek kötüleşmiştir. Bu konuyla ilgilenmenizi ve mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum.

06 Aralık 2023 19:17

Armut uygulamasından banyo tadilatım için bir usta ile anlaştım. Evde kanser hastası babam olduğunu evin en kısa sürede bitmesi gerektiğini dediğim 5gun içinde yaparım deyip 12kasimda banyoyu kırmaya gelmiştir. Sonrası toplasan 2gun dahi eve gelmemiştir 66binimizi alıp kanser hastası babamı ve evde 11yasindaki çocuk ve beni mağdur bırakmıştır. Evde neredeyse 1aydir klozet banyo makine çalıştırılıyor. Babam tozun pisliğin içinde yaşamaya mahkum edilmiştir. Makinelerle bile artık zor nefes alamıyor. Böylesine vicdansız insanlara karşı yanımızda bize yardımcı olmanızı rica ediyorum. Armut uyguladı bize sahip çıkmamıştır. Dolan dirici kişide murat köçer adında şahsiyettir. Hala daha o sitede insanları dolan dır maya devam ediyordur. Sizden tek isteğim mağduriyetimizi en kısa sürede giderilmesidir bize yardımcı olmanız dir. Maddi manevi bizi çok kötü duruma düşürmüştür.

06 Aralık 2023 16:05

Armut uygulamasından birusta ile anlaştım 5gunde bitireceğim dediği işi yarım bırakmıştır. Bizi 66bin dolandırmış tır. Babam kanser hastası tozun pisliğin içinde bulunmaması gereken hastadır. Onun yüzünden hem maddi hem manevi çok kötü günler geçirdik. Babam onun yüzünden dahada fenalasmistir. Lütfen murat köçer ve Armut uygulamasından hakkımızı almanızı rica ediyorum babam bunların yüzünden ölüme terkedilmistir

06 Aralık 2023 19:22

Armut uygulamasından bulduğum usta dolandırı çıkmıştır. 66binimizi alıp işi yarım bırakmıştır. Babam kanser hastasıdır makinelerle bile zor nefes alabiliyor defalarca yardım istediğim halde Armut uygulaması hiçbir şekilde yardımcı olmamıştır murat köçer isimli kişi dolan dirici dir. Bütün resimler belgeler elimizde mevcuttur. Her gün kırk tane bahaneyle eve gelmeyen işi yarım bırakan gece 9da eve gelen üslubu ahlaki ve tehdidi bol olan kişidir lütfen gereğinin yapılmasını rica ediyorum

07 Aralık 2023 10:07 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

07 Aralık 2023 10:41

İlgilenmediniz kanser hastası kişiye sizde ölüme terk ettiniz. Benim 66binimi alıp işine düzgün gelmeyen gece saat 9da birinin evine giden üslup ahlak davranışı olmayan kişilerle çalıştığınız için sizde suçlu sunuz. Murat Köçer isimli şahıs zaten işi yapmamış bırakmak için uğraşmıştır. Hepinizi Allah'a havale ediyorum

07 Aralık 2023 13:52

07 Aralık 2023 13:56

Sizi defalarca aradım sonu cami ulaştır dir diniz. Mağduriyetimi anlattım bir çözüm bulamadınız. Oyaladınız verilen paraya emeğe giden 1ayima kanser hastası kişinin sizin yüzünüzden ölüme terk edilmesine göz yumdunuz. Bu evde günlerce soğuktan titreyerek yaşamasına izin verdiniz. Bu kış günü biz soğuktan üşürken murat köçer adındaki şahsiyet bizim paramızla dışarıda rahatça geziyordum. Allah'ın adaleti hiçbir Şaşmaz hepiniz suçlusunuz

Ayse
Ayse

Merhaba. Bende aynı şahıs tarafından mağdur edildim. Mail adresinden ulasabilirmisiniz. [email protected]

Hüsamettin sonuçtan hiç memnun değil

Armut Tadilat Hizmeti Değerlendirmesi

Hüsamettin