Armut Tadilat Hizmeti Değerlendirmesi

29 Temmuz 2024 23:382.172

Armut.com.tr'den tadilat talebinde bulundum. Bazı işlerin daha sonra ertesi gün S***** Y***** tarafından Armut'tan arandığımı söyledi. Kendisi, fiyat belirlemek için keşif yapmamız gerektiğini söyledi ve evi gösterdik, fiyat listesi çıkardı. Her gün aramaya başladı. Fiyatlar yükseliyor diye kendisi fiyat listesinde Umut Yapı adı altında sözleşme yaptık. Sonra fiyatları makul geldiği için ona verdik ama paranın bir kısmını ödedim. 44.000 TL ödemede kolaylık istedim. Kendisinden bir ay içinde bitmesini söyledim. Sadece banyonun fayanslarını kırdı. Bir ay içinde iki sefer geldi. Bir iş yapmadı. Ziyandan başka şu anda bitmesi gereken evi bitirmemiş olarak kendisine ne zaman gelecek diye beklemekteyiz. Her defasında hastayım ve ustaların annesi hasta deyip oy alıyor.

22 Ağustos 2024 09:43

7 ağustosta Armut'a ev tadilatı için fiyat istedim 8 ağustos2024 Selçuk yılmaz adındaki dolandırıcı armuttaki simge miray yılmaz hesabındaki telefonumdan benimle irtibata giriyor. Sözleşme hazırlıyor ve ne yapılacak listesi yapıyor bu şekil güven sağladıktan sonra malzemeciye götürüp slip çektirdiği zamandan sonra % kesintiyle malzemeyi paraya çevirip cebine indiriyor malzemeci bu kişilerle ortak çalışıyor gibi mal sahibi gelmeden malzemeyi başkasına veriyor. Bu malzemecide radüs hırdavat ve orman ürünleri ortak olarak iş yapıyor olabilirler. Çünkü kendilerine aradığımda beni suçlayarak konuştu kendini aklamak için

30 Temmuz 2024 08:12 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba Hüsameddin Bey, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Şikayetinizi inceleyip olumsuz deneyiminizi telafi etmek için sizinle iletişime geçeceğiz. Bu sürecin takibini yaparken, sergilenen tutumdan ve işin gerektiği gibi tamamlamamasından dolayı hizmet verenin profili hakkında gerekli aksiyonları hızlıca alacağız. Bize her zaman ulaşabilirsiniz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

30 Temmuz 2024 17:00

Merhaba, Yaptığımız görüşmelerde konuyla ilgili sizlere bilgi verdik. Bizlerle iletişime geçtiğiniz çok teşekkür ederiz. Sağlıklı Günler, Armut Müşteri Deneyim Ekibi

31 Temmuz 2024 14:10

Simge Miray Yılmaz sayfamdan teklif veren bu kişi Selçuk yılmaz'la numaramı vererek beni aradı teklif için keşif yaptığı liste yaptık ve ayın 29'unda yani 7 ayın 29'unda parayı verdim bir kısmını 35 gün geçtiği halde halen 44.000 TL'nin karşılığını da bir çalışma yapmadı akrabasız Simge Miray Yılmaz ile Gökhan topçu hesabı irtibatı var mıdır onu öğrenmek istiyorum çünkü Gökhan topçu'nun hesabı bloke edildiği için beni arıyor tehditkar konuşarak üst sesle rica ediyor Gökhan topçu ile Simge Miray Yılmaz'ın irtibatı olup olmadığını öğrenmek istiyorum

22 Ağustos 2024 09:58

Şu anda hiçbir para iadesi sağlanmadı bu dolandırıcıları sizin aracılığınızla tanıştık. Size güvenerek iş verdik ve para verdik kendilerine

Rojda
Rojda
15 Nisan 16:34

Bende Armut vasıtası ile tanıştım evlenmeden önce evimizi ona verdik birkaç yerden fiyat aldım uygun olarak o kaldı anlaştık bizi gıda çarşına götürdü malzemeleri aldık bizi örnek dairelerini gezdirdi güven verdi geldi başlamak için fayansları filan söktü ama bizi aylarca oyaladı evimizi tamamladı biz evlendik 2 ay sonra ancak bitirdi oda bizim zorumuzla

Müjgan
Müjgan
4 Ekim 2024 20:10

Bizi de aynı şekilde mağdur etti. Biz de gerekli yerlere şikayette bulunduk. Mail adresinizi yazar mısınız? İrtibata geçmek isteriz. Bizim mail adresimiz: [email protected]

Armut.com Tadilat Sorunu

26 Ekim 2023 05:464.992

2 Eylül 2023 tarihinde armut.com üzerinden (siteye güvenerek) İ--y-- isimli şahısla tanışarak ev genel tadilatı için anl...

Armut.com Aracılığı İle Gelen Usta Parayı Alıp Kaçtı

Faruk
Faruk
17 Nisan 2024 20:272.479

Evimin dubleks katının tadilatını yaptırmak için armut.com'dan talep oluşturdum. 15.03.2024 tarihinde N**** Ç******* isi...

Armut.com Aracılığı İle Gelen Usta Parayı Alıp Kaçtı
2 Yorum

Ev Tadilatı İçin Ödediğimiz Parayla Mağdur Edildik, Ulaşamıyoruz

Çiğdem
Çiğdem
25 Temmuz 2025 23:20184

Armut üzerinden N******* S**** adında biriyle ev tadilatı için anlaştık. 1 Temmuz'da başlayıp 10 Temmuz'da teslim edilec...

Ev Tadilatı İçin Ödediğimiz Parayla Mağdur Edildik, Ulaşamıyoruz

Tümünü Gör
İşletmemizin 9 Ay Önce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

İşletmemizin 9 AyÖnce Tanıştığı Armut Sayfası Sebepsiz Erişim Engeli Koydu!

Berat
Armut Tuvaletim 170 Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Armut Tuvaletim 170Metrede Açıldı Diye 59.500 TL Talep Edildi!

Tuğçe
Armut Uygulaması Ücreti İade Etmiyor!

Armut UygulamasıÜcreti İade Etmiyor!

Metin
Armut Hizmet Veren Olarak Şikayetçiyim!

Armut Hizmet VerenOlarak Şikayetçiyim!

Oğuzhan
Armut Teklif Ücreti Ödeyip Yanıltıcı İletişim Numarası Alma

Armut Teklif ÜcretiÖdeyip Yanıltıcı İletişim Numarası Alma

Armut Kombi Ustası Yanılttı!

Armut Kombi UstasıYanılttı!

Sercan