Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Aris Güzellik Merkezleri Aris Antalya Vip Merkezi Ticari Kaygı İle Sizi Tehlikeye Atıyor

29 Eylül 2023 14:11

Aris Antalya vip merkezine kolajen ip uygulaması için gittim. Yapan ilgili kişi cilt analizimi yapmış olmasına karşın sivilce tedavisi gördüğümü bildiği halde Dermapen işlemi ile uygulamış. Şirket sorumlusuna göre işlem yapılırken ben hissetmemişim, öncelikle işlem bilgim dahilinde değil. Ayrıca seansa devam etmiş olsaydım gebe olarak devam edecektim ve gebelerde Dermapen işlemi yapılması uygun değil. Ayrıca kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum. Beni ticari kaygıları için riske atıp işleme devam edeceklerdi. 8 seans aldım, 4 seans yapıldı. Geri kalanını yaptırmadım, işlemden memnun kalmadım. Mimik yapmadan çizgim olmayan yerde çizgilerim var, asla kabul etmiyorlar. İşleme başlamadan 3 gün önce kas işlemi yaptırdım. Mimiksiz resimlerim var, bizden kaynaklı değil diye tüm çalışanlarına ezberletmişler, resimleri gördükleri halde geri kalan param için başka işlemle değiştirelim dediler. Dermapen işleminin kimlere yapılıp yapılmayacağını bilmeyen işletmeye başka işlem yaptıramazdım, para iadesi de yapmıyorlar. Kendilerinde kaldı para, hizmette alamadım. Sonuçta boşuna verilecek paranız varsa doğru adres burası...

Hulya sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 20:48

Aris Güzellik Merkezleri Yüzüm Çok Kötü

05 Mayıs 2024 20:31
Aris Güzellik Merkezleri Yüzüm Çok Kötü
Emine sonucu yetersiz buldu

Güzellik Merkezinde Yapılan İşlemler Sonrası Cilt Sorunlarım Arttı, Mağdur Oldum

19 Mayıs 2025 16:55