Metin sonuçtan çok memnun

Arby's Eksik Ürün Gönderimi Yapıyor

11 Haziran 2024 18:50
Metin'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri yetkilisi ulaşarak durum hakkında detayları aldı, Aslında aracı sipariş firmalarının para iadesi ya da eksik ve yanlış gelen ürün tedariği sürecini işletmesi gerektiğini, markanın bu iki opsiyonu sağladığının bilgisinin olarda olduğunu iletti. Ancak Trendyol 1 yıldan uzun süredir sadece eksik ve yanlış ürünler için para iadesi sağlıyor sadece. Arby's e geri dönüşü ve ılımlı yaklaşımı için teşekkürler. Bir daha ne zaman sipariş veririm bilmiyorum ama aynı sorunu yaşamayacağımza dair söz verdiler. Umarım tekrarlanmaz.”

Arby's Burger'den bir sipariş verdik, çocuk menüsünde hamburgeri göndermemişler, ayran seçimini fiyat farkı ile büyük boy seçtik, o da küçük boy gelmiş. Üç menüde de farklı boyutlarda patates seçimi yapmıştık. Patateslerin hepsi küçük boy gönderilmiş. Menüde ana yemek nasıl eksik gönderilebiliyor? Kimler çalışıyor bu restoranlarda anlamak imkansız. Firma telefonlarından da muhatap bulmak mümkün değil, sesli yanıt sistemi harici sipariş sitelerine yönlendiriyor sadece. Siparişi Trendyol üzerinden vermiştik. Onlar da hatalı paketlemelerden ve yanlış ürün gönderimlerinden bıkmış olacak ki sadece eksik ve yanlış gönderimler için para iadesi talep edebiliyorlar. Eskiden eksik ürünlerin gönderimi sağlanırdı, o da yok. Çoluk çocuk sizin işinizi düzgün yapmamanız yüzünden mutsuz olmak ve aç kalmak zorunda mı? Bu işi düzgün yapamayacaksanız yapmayın. Daha iyi.

12 Haziran 2024 16:53 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Yetkili, 29048604 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Arby’s Müşteri Hizmetleri

14 Haziran 2024 17:14

Arka Arkaya Eksik Gelen Siparişler Ve Çözümsüzlük Can Sıkıyor

Yaren
15 Ocak 2024 19:53
Arby's Restoran Siparişinde Eksik Ve Yanlış Ürünlerle İlgili Sorunlar
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
19 Ocak 2024 00:47