Buse sonuçtan hiç memnun değil

Aras Turizm'de Valiz Kaybı Ve Şoförün Tehditkâr Davranışı

16 Temmuz 2025 14:59

Aras Turizm'de hem otobüs bir saat geç geldi hem de valizimi kaybettiler. Üstelik otobüs şoförüne valizimde değerli eşyalarım ve annemin kıyafetleri olduğunu söyledim. Önce annemin kıyafetleri var dediniz, sonra altın var diyorsunuz diyerek beni 'Seni savcılığa vereceğim' şeklinde tehdit etti. Gereğinin yapılmasını arz ederim, mağdurum.

06 Temmuz 2021 22:16
Aras Turizm'de valizime bagaj numarası vermediler, üstelik valizimi kaybettiler. Bir başkasının valizi diye indirmişler. Valizimin bulunmasını istedim. Sorduklarında annemin kıyafetleri vardı, kayboldu. Sonradan çeyrek altınımın valizde olduğunu da söyledim ve şoför beni 'Savcılığa vereceğim' diye tehdit etti. İlgi ve alaka sıfır. Otobüste kafalarına göre yer değişikliği yapıyorlar. Verdikleri koltuk numarasında değil, farklı bir koltukta oturttular. Herkesle tartışıyorlar, üstelik verdikleri saatte gelmiyorlar. Biz 01.07.2021 tarihinde saat 00:00 otobüsüne yer aldık. Otobüs Aras Turizm'di ve saat tam 01:15'te geldi. Erzincan'da bindik, Kağızman'a gelirken indik ve valiz bagaj numarası olmadığı için benzer başka bir valizi indirmişler. Zaman kaybetmeden tekrar valizi götürüp teslim ettik. Bize, 'Iğdır'a gidip bagajı boşalttıktan sonra size valizinizi getireceğiz' dediler ve getirdiler. Kağızman'da bıraktık dediler fakat gittiğimizde o bizim olmayıp, götürüp teslim ettiğimiz valizdi. Annemin kıyafetleri olduğunu söyledik, sonradan şoförle telefonda konuşunca altınımız olduğunu söyledim. Onlar ise yine 'Seni savcılığa vereceğim' diye tehdit etti. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Annemin bütün kıyafetleri, eşyaları, bebeğimin şampuanı, her şey gitti, mağduruz. Otobüste üç koltuk aldık, üstelik bir valize sahip olamadılar. Bagaj numarası vermeden bagaj aldıkları için şikayetçiyim. Valizimin bulunmasını istiyorum.

16 Temmuz 2025 14:41

Bu olay 2021 de oldu şikayetim yayınlanmadığı için tekrar kopyalayıp paylaştım

16 Temmuz 2025 14:43

Yayınlanmadığı için tekrar şikayette bulundum

30 Temmuz 2025 16:20

08 Ağustos 2023 18:39
Aras Seyahat Ve Has Aras Iğdırlı Garip Olaylar Serisi
Aras Seyahat Ve Has Aras Iğdırlı Garip Olaylar Serisi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 17:56

25 Şubat 2024 14:36