Troya sonuçtan hiç memnun değil

Araki İstanbul Çocuklara Uygun Olmayan Mekan Sorunu

06 Ekim 2024 16:57

05 eylül 2024 akşamı bir nikah töreni sonrasında bu mekana davet edildik. Fakat mekan sahipleri rezervasyon esnasında çocukların bu mekana girmesinin yasak olduğunu söylememişler!

Aileler nikaha nasıl katıldılarsa bu davete de tabii ki öyle katılacaklar. Çocuğu nasıl kulak ardı etsinler? Bunun bilgisi neden başta verilmedi? Mecburen çocuklu aileler terasta otursun denildi, ama bu sefer de yeterli sandalye yok dediler! O aileler içeride otursa sandalye var, ama terasa geçmek isterse sandalye yok! Bu nasıl bir mantık?!

Sonuç olarak çocuklar ve ailelerinden bir iki kişi terasta bekledi, diğer misafirlerin hepsi içeride ağırlandı! Çocukların psikolojisine bırakılan kötü etkiyi düşünün, ömür boyu bu kırgınlığı akıllarından atamayacaklar.

İlk başta neden bilgi verilmedi ve "burası aile etkinliğine uygun değil" denmedi? Para kaçar diye mi? Peki şimdi çocukların ve ailelerinin aklından bu konu nasıl silinecek?

Kylie
Kylie

Bahsettiğiniz mekan yeni nesil bir "meyhane" bilemiyorum farkında mısınız :) Gittiğiniz mekanın ne olduğunu bilmemeniz ya da sizi davet eden kişilerin size mekan hakkında bilgi vermemiş olması sizin sorununuz mekan sahiplerinin değil. Hiçbir meyhane çocuk almıyoruz diye bir açıklama yapmaz çünkü meyhaneye zaten çocukla gidilmez...

Trio Hotel Hotel Sunset Troia Sezon Sonu Konaklama Kabusu

10 Eylül 2024 11:55
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Gymy Kids Club Kötü Organizasyon

18 Aralık 2023 22:33