Etlik Arabica'da Saygısız Karşılama

25 Ocak 2024 17:39

Arabica Etlik Şehir Hastanesi şubesindeki yatırımcısı olduğunu iddia eden M*****, müşteri olarak bulunduğum sırada kapı önünde beklememi ve içeriye soğuk girdiğini söylemem üzerine, kapının daha fazla açılmasını sağladı. Ancak, bu durumdan sonra üslubu oldukça saygısız ve kabaydı. Şube müdürü uyarısına rağmen 'Bırak gelmesinler' diyerek sesini yükseltip tartıştı. Öncelikle, bir kadın ve müşteriyle nasıl konuşulması gerektiğini bilmeyen yatırımcılarla çalışmanız size yakışmıyor. Şikayetimi ilgili birçok yere ileteceğim ve umarım gerekli yaptırımlar uygulanır.

26 Ocak 2024 10:58 (Şikayetten 17 saat sonra)

Zeliha
Zeliha

Sayın özlem, Bu durum yaşanırken bende arka masada oturuyordum ve bu yaşanan saygısız duruma bende şahit oldum ama sizin acınızdan değil aşağılayarak ve küçümseyerek söylendiğiniz insanlar açısından. Hanım efendi üşüdüğünü söyleyerek sitemde bulundunuz ama dışarıda sigara içtiniz ve insanları rahatsız ve tahrik edici bir şekilde davrandınız. Biz buranın sürekli ve daimi müşterileriyiz hiçbir personelden bu şekilde bir yaklaşım görmedik gayet güler yüzlü misafirperver insanlardır. Arabica bu yazılan durumu göz önüne alacak olursa bu yorumu okumalarını ve dikkate almalarını rica ediyorum.

Özlem
Özlem

Zeliha arka masamızda hiç kimse yoktu kamera kayıtlarında gözükür. Kim olduğunuzu bilmiyorum ama şube müdürü ve ortadaki çalışanlar zaten gayet kibardı ve bende sürekli müşterisiyim ortada olduğunuzu umarım kanıtlayabilrisiniz ayrıca üşüyen sizinde söylediğiniz gibi arakadaşımda ben sigara içmeye çıkarken kasıtlı olarak kapının açılmasını sağlamdım oturdum sigara içtim tekrar sıcak olması gereken kapalı alana girdim. Kapının önünde çekilmesini bir adım geri gidip sensörün açılmasını istemem ne kadar aşağılayacağı ve tahrik edici olmuş olabilir. Kamera kayıtlarında umarım ses kayıtta vardır. Benim ispatım sizin de orada olup olmadığınız ispatlanmış olur böylece

Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 23:37
Arabica Coffee House'da Müşteriye Saygısız Yaklaşım Ve Memnuniyetsizlik

01 Haziran 2024 13:13
Deniz sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2024 22:23
"Şikayetim dikkate alınarak özen gösterildiği için teşekkür ederim"