Trink Sat Sisteminde Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı

Trink Sat Sisteminde Hayal Kırıklığı Ve Zaman Kaybı
25 Kasım 2024 12:50

Arabam.com'un Trink sat sistemi beklentilerimi karşılamadı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Karabük'ten Ankara OSTİM'deki servise 22.11.2024 saat 11.40'ta gittim. Arabayı yağmurlu ve çamurlu havada iki kez yıkamak zorunda kaldım, bu yüzden 200 TL yıkama parası ödedim. Yol yapımı nedeniyle çamur olmasına rağmen arabayı kontrol ettiklerinde, conta sıkıntısı ve basınç fazlalığı nedeniyle arabayı alamayacaklarını söylediler. Ancak, daha önce kendi ustam kontrolleri yapmıştı ve Şaşmaz'daki özel serviste de kontrol ettirdim. Usta, dedikleri gibi bir sorun olsaydı arabayla 10 km bile gidemeyeceğimi belirtti. Şanzıman vuruntusu olduğunu söylediler ama bunu görmezden gelebileceklerini de ifade ettiler. Usta, arabanın easytronic olduğunu ve anlamadıklarını, almamak için bahaneler ürettiklerini söyledi. Orada bulunan diğer müşteriler de benzer şekilde şikayetçiydi. 225 km yol gidip geldim ve hakkımı helal etmiyorum. Çalışanlar genç ve deneyimsizdi. Araba almak istemediklerinden hikayeler uydurup arabayı kötülüyorlar. Ya reklamları kaldırıp bu işi bırakın ya da düzgün iş yapın.

26 Kasım 2024 15:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Kasım 2024 11:55

Kriter dışı falan değil almak istemediğiniz için gerçekleşen bir olay. Burayada hazır kopyala yapıştır cevapları atıp duruyorsunuz. Müşteri temsilciniz arayıp özür dileriz sizi Şaşmaz şubesine bekliyoruz diye neden tekrar çağırıyor. Eğer OSTİM şubenize güveniyor ve iddanızın arkasındaysanız çağırmaz ve işlem doğru derdiniz. Ayrıca yaptığım masraf ne olacak haydi karşılayın masrafı geleyim bu var mı? Bekliyorum cevabınızı?

Abbas sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com'da Randevu Ve Ekspertiz Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı

30 Haziran 2025 19:59
Ayşe sonuçtan memnun

17 Ağustos 2025 16:56
araba-ekspertiz-sonrasi-kapida-cizik-ve-bagaj-kapagi-sorunu-1.jpg
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com Trink Sat Mağduriyeti

Şerife
24 Eylül 2024 14:36
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Sonrası Düşen Teklif: Müşteri Mağduriyeti

09 Aralık 2024 20:08