Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com Periyodik Bakım Yan Sanayi Ürünler

Arabam.com Periyodik Bakım Yan Sanayi Ürünler
22 Temmuz 2024 13:35

arabam.com internet sitesinden periyodik bakım paketi satın aldım. Adana Bosch servisleri listede olmadığı için Tarsus'ta bir Bosch servisini tercih ettim. Servisi de randevu almadan önce aradım, kullandıkları ürünleri sordum, Bosch marka kullandıklarını ifade ettiler ve arabam.com üzerinden randevu oluşturdum. Bakım yapılırken hava, yağ, polen filtrelerinden sadece yağ filtresinin Bosch marka olduğunu gördüm. Diğer ikisi yan sanayi ürün. Servis danışmanına sorduğumda arabam.com'un ödemediğini beyan etti. Aracıma katılan yağın markası konusunda da şüphelendim, bakım esnasında çekilen fotoğrafları istedim. Veremeyeceklerini beyan ettiler. arabam.com müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorum. Intercity yetkilileri çıkıyor. Arabam.com ile ilgilenen arkadaşın orada olmadığını beyan ediyorlar. Kimseye ulaşamadım. arabam.com servislerle direkt muhatap olmadığı için periyodik bakım işi bu sitede sıkıntılı, kesinlikle sıkıntılı bir süreç. Ayrıca faturada hangi ürünler kullanıldığına dair detay, araç plaka bilgisi yok. Yani, aracınıza bakım yaptırdım deseniz inandırıcı bir belge yok.

22 Temmuz 2024 14:22 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

23 Temmuz 2024 12:58

Herhangi bir dönüş sağlanmadı, müşteri temsilcisine bağlan butonundan bağlanmaya çalışıyorum, arbama.com la ilgilenen arkadaş yok diyorlar yani sıfır destek

25 Temmuz 2024 11:37

Yan sanayi ürün kullanımına, hatalı fatura ya, serviste çekilen fotoğrafların teminine karşı 4 gündür sus pus olan arabam.com ekibinin verecek bir cevap bulamayışı kurumsallığın zirvesinde

25 Temmuz 2024 15:27

Şikayet hakkında kimsenin ulaşmadığı yetmezmiş gibi farklı bir departman garaj hizmetinden memnun musunuz diye arıyor şaka gibi, 10 üzerinde 0 puan verdim doğal olarak

26 Temmuz 2024 09:26
26 Temmuz 2024 09:38

İntercity destek, arabam.com uygulamasında parçalar hakkında bilgi verdiğinizi beyan etmekte maalesef öyle bir durum yok, ilgili servisi arayıp arabam.com üzerinden randevu alacağımı ve kullanacağı parçaları teyit ettim ve randevu oluşturdum. Servis Danışmanı telefonu açanın servis sahibi olduğu arabam.com hakkında yeterli bilgi sahibi olmadığını beyan etti, kullanacağı parçaların bedelini arabam.com tarafından ödeme yapılmadığını o yüzden yerli yan sanayi ürün kullanacağını beyan etti. Sizin iddia ettiğinizin aksine ucuz ürün kullanıp iyi ürün ücreti almaktan başka bir durum söz konusu değil. Olayı müşteri ile iletişime geçmeden dinlemeden buraya cevap yazmakta sizin seçimiz olmuş.

26 Temmuz 2024 09:41

Bakım ve daha sonrasın ıntercity destek ekibini kaç kere aradım, arabam.com ile ilgilenen personelin orada olmadığını beyan ettiler numaramı aldılar 5 gündür cevap yok. Bir diğer sorun ise fatura da aracıma yapılan işlemler beyan edilmemekte aracımın bilgileri yer almamaktadır. İletişime geçebilirseniz bu durumu lütfen düzeltin

30 Temmuz 2024 17:32

arabama.com tarafından herhangi bir şekilde iletişime geçilmemiştir, yapılan usulsüzlük örtbas edilmektedir. Garaj uygulamasını kullan mamanızı tavsiye ederim

Cem sonuçtan memnun değil

Arabam.com Periyodik Bakım Satışı, Satış Sonrası Araca Bakım Yapılmadı

05 Haziran 2024 14:48
Arabam.com Periyodik Bakım Satışı, Satış Sonrası Araca Bakım Yapılmadı
Enes sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2023 16:51
"Aracımdaki uygunsuzluğu ben gidermiştim, kontrol amaçlı tekrar servise çağırdılar, intercityden ulaştılar, çok ilgililerdi teşekkür ederim, tapa yağ filtre tekrar kontrol edildi sorun olmadığı anlaşıldı, teşekkürler ilginiz için"
arabam.com Arabam Bakım Sonrası Yağ Damlatıyor
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Servis Fiyat Ve Periyodik Bakımda Yaşadığım Aksaklıklar

Tarık
01 Ağustos 2024 22:02
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 17:49
Arabam.com'da Yaşadığım Hayal Kırıklığı Ve Yanıltıcı Bilgiler