Enes sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2023 16:51
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Aracımdaki uygunsuzluğu ben gidermiştim, kontrol amaçlı tekrar servise çağırdılar, intercityden ulaştılar, çok ilgililerdi teşekkür ederim, tapa yağ filtre tekrar kontrol edildi sorun olmadığı anlaşıldı, teşekkürler ilginiz için”

arabam.com'dan periyodik bakım servis hizmeti aldım. Bakım esnasında belirttiğim arızaları gidermemişler. Aracıma sadece yağ ve filtre bakımı yapılmış. Bakım uyarı lambasını bile söylememe rağmen sıfırlamamışlardı. Bugün 3. haftası ve arabam yağ damlatmaya başladı, tekrar ustaya göstermek zorundayım. Bakım lambasını da söndürmek için ustaya götürmüştüm. Ne biçim hizmet bu, servise gitmeden aracım sağlamdı şimdi 2 dir. Ustaya tamire gidiyorum, yağ damlatıyor yağ eksiltiyor, www.arabam.com bakım hizmetine 10 üzerinden 0 (sıfır) veriyorum.

25 Ağustos 2023 17:04 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ekibimize ulaşmış olup; sonuçlandığında tarafınıza bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, arabam.com Müşteri Hizmetleri

29 Ağustos 2023 10:39

05 Haziran 2024 14:48
Arabam.com Periyodik Bakım Satışı, Satış Sonrası Araca Bakım Yapılmadı

24 Nisan 2025 11:58
Arabam.com Teklif Sürecinde Yanlış Bilgilendirme Ve Zaman Kaybı Yaşadım
Engin sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2024 16:51
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Arabam.com Periyodik Bakım Yan Sanayi Ürünler

Tuğrul