Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 16:16

Work and travel için 4 ay bulunduğum Amerika New jersey'de Apple web sitesinden iPad Pro M4 sipariş ettim. Yaklaşık 900$ ödedim. Kargo kapıya bırakılmıştı fakat kutunun içerisinden ürün çıkmadı. Kargo şirketinin kargoyu bıraktığına dair ilettiği görselde kutu görüntülenmiyor. Kutunun kargo şirketinin web sitesinde belirtilen ağırlığı ve kargo paketinin teslim edildiğindeki ağırlıkları uyuşmuyor. Kutunun mührü yırtılmış ve üzerine bant çekilmiş. Ürünün çalındığına dair bu kanıtları ne Apple ne de kargo şirketi UPS kabul ediyor. Ayrıca ürünün güvenli bir şekilde teslim edildiğine dair herhangi bir imza da alınmış değil. Amerika'dan dönmeden önce polise şikayette bulundum Apple ile iletişime geçtim fakat sorunum çözülmedi. Öğrenciyim ve memleketime geri dönmem gerektiği için bu konuyu takip edemedim. Apple gibi büyük bir şirketin mağduriyetimi gidereceğini düşünürken aksi durum ile karşılaştım. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

03 Aralık 2024 04:00

Elimde tüm bu sürecin kargo şirketi ve Apple'ın sorumluluğu olduğuna dair kanıtlarım olmama rağmen hala dönüş yapılmadı. İlk Apple ürünümü almıştım ancak büyük bir hayal kırıklığı.

Feyza
07 Kasım 2024 10:40

Bahar
21 Eylül 2023 13:05

Enes
16 Ekim 2023 19:58
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Apple İade Sürecinde Kargo Karmaşası Ve Müşteri Mağduriyeti

Eray