Sema sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş İptali Ve İade Sorunu

25 Aralık 2024 10:46

17.12.2024 tarihinde Apple Store üzerinden W1391935229 sipariş numaralı siparişim, benden bağımsız olarak iptal edildi. Parası çekilmiş ve bana tekrar aktarılmamış olan siparişim için Apple müşteri hizmetlerini aradığımda, sorunun siparişi gerçekleştirdiğim Ziraat Bankası'ndan kaynaklı olduğunu söylediler. Ziraat Bankası müşteri temsilcisini aradığımda ise sorunun Apple Store ile alakalı olduğunu belirttiler. Yaklaşık 1 haftadır provizyon ekranında görünen siparişim şu an Ziraat Bankası harcama hareketlerimde hiçbir şekilde görünmüyor. Tekrar tekrar hem Apple'ı hem de Ziraat Bankası'nı arıyorum fakat iki taraf da hiçbir şekilde sorumluluğu üzerine almıyor. Ben ne yapmalıyım? Karşımda ise hiçbir muhatap yok.

Yorumlar (20)

Merve
Merve

İadeniz kaç gün sonra yattı aynı sorunu yaşıyorum

Zeynep

Merhaba Paranızı alabildiniz mi caba bende aynı sorunu yaşıyorum

Hasan

Zeynep hocam Apple anında iade ediyor ama banka bilerek bekletiyor ***** ben bayağı uğraştım basit olarak anlatırım size

Elif
Elif

Paranızı geri alabildiniz mi banada aynısı oldu şu an🥲

Hasan

Apple anında iade ediyor ama banka bilerek bir ay bekletiyor **** *** ** ** ben bayağı uğraştım anlatırım size kolay yolunu 😅

Derya
Derya

Merhaba ücretinizin iade edilmesi kaç gün sürdü? 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum Apple bana siparişim iptal olunca başka bir kartınız varsa onunla deneyin dedi 2 ayrı kredi kartımda siparişi iptal ettiler iki ayrı bankada da param provizyonda bekliyor 1 haftadır banka Apple yönlendiriyor Apple bankaya :( cevaplarsanız çok sevnirimm

Hasan

Derya hocam merhaba Apple parayı anında iade ediyor ama banka bekletiyor ************** ayrıntılı basit şekilde anlatırım size

Hasan

Banka bilerek bekletiyor Apple anında iade ediyor

Zeynep

Merhaba paranızı alabildiniz mi acbaa bende aynı sorunu yaşıyorum?

Hasan

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm buldunuz mu

Zeynep

Paranızı alabildiniz mi caba bende aynı sorunu yaşıyorum

Furkan
Furkan

İyi günler Sema Hanım. Bir çözüme kavuşabildiniz mi? Ben de aynı sorunu 10 gündür yaşıyorum

Sema

Furkan Bey maalesef hâlâ bir dönüş sağlanmadı.

Gizem

Ziraat iletisim formundan durumu izah eden bir mail attım bir de yine bu sitede Ziraat bankasına şikayet oluşturdum 2 3 gün içinde iade ettiler denemediyseniz bu yöntemleri deneyin bir de

Hasan

************** gizem hocam bana mesaj atar mısınız bir şey soracağım

Sema

Gizem Hanım çok teşekkür ederim. Ben de deneyeceğim.

Gizem

Güncel durum nedir acaba? Bana bugün iade edildi

Sema

Bana hâlâ iade edilmedi maalesef🥲

Gizem

İyi Günler bende aynı sorunu dün yaşadım birebir sizin sorununuz çözüme ulusta mi?

Sema

Hayır maalesef ne Apple ne de Ziraat Bankası geri dönüş yapmadı. Param da geri yatırılmadı.

Apple Ve Banka Arasında Kalan İptal Edilen Sipariş Ve İade Sorunu

12 Ocak 2025 16:46