Ali sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 18:19

2023 model Opel Astra elektrikli aracımla bu sabah 08.45'te yolda kaldım. Elektrikli çekiş sistemi arızası verdi ve kendimi yolun ortasında kilitledi. Opel acil yol yardıma 40 dakika sonra zorla ulaştım. Ölsek bitti yani. Bir de arabaya acil buton koymuşlar. Saat 13.00 gibi çekici geldi, aldı. Antalya Kepez Antoto servisine götürdüler ama saatlerce haber alamıyorum. 30 saat kimseye ulaşamadım. Sonra bir kişi ile görüştüm, o adam arabanın hâlâ bakılmadığını söyledi. Sonra müşteri hizmetlerini aradım, 'Arabanız içeride, bakılıyor.' dedi ama arkadaşınız bakılmadığını, otoparkta olduğunu söyledi. Deyince bayan şaşırdı, benden o kişinin numarasını istedi. Opel aldığıma çok pişmanım, servis ilgisi sıfır.

04 Ekim 2024 21:22

Bugün servis aradı sıkıntının ne olduğunu bilmiyorlar, zaten ne zaman Opel'e antotoya götürsek güzel yanıtlar alamıyoruz, servis danışmanı uzun süre kalacak dedi 3-4 günde bir haber verecekmiş, ikame aracı teslim alacam, ama ben ekonomik olsun diye elektrikli araç aldım, elektrikli ikame aracı geçtim, dizel bile vermiyorlar, benzinli ara aya binecek, çok vurdumduymaz bir şirket, bir daha asla Opel almayacağım🤷

12 Ekim 2024 20:06

4-5 gün önce servis aradı ve sıkıntıyı bulduklarını ve merkezle yazıştıklarını söylediler, sonra da parça temini olacağını Türkiye'de varsa kısa sürede ama yurt dışı ise 1 aydan önce gelemeyeğini söylediler. Bu arada bana cumartesi (05.10.2024) ikame araç verdiler. Arabanın içi ve dışı çok pisti, bir de çok ağır sigara kokuyordu, sorduğumda neden elektrikli değil de benzinli araç veriyorsunuz ;dedikleri başka araç yok. Ben ekonomik olsun diye elektrikli araç aldım ama ikame benzinli oldu, neyse devam edecek olursam 2-3 gün önce de aradılar, parça Türkiye'de yok. 1 aydan önce parça yurt dışından gelmez dediler, tamam dedim, arabayı 1 ay kullanacağım için benzin deposunu 10.10.2024 tarihinde sabah full yaptım (52 litre 😂) akşam aradılar, arabanın parçası geldi dediler. Yalana bakın ilk önce 1 aydan aşağı olmaz çünkü Türkiye'de parça yok akşama aradılar parça geldi. Bu ne biçim bir sistemdir Opel'de! Sadece şok oldum. Bu arada arabayı full yaptım 52 litre (2300 TL).😅😅😅 Bugün sabah 12.10.2024 arabayı aldım, yapmışlar, içini de yıkayıp geri verdiler (normalde iç yıkama yapmıyorlar, şikayetlerden dolayı herhalde iç-dış yıkandı). Bu arada arabada rot problemi ve aks körüklerinde yağlanma var diye 2-3 gün önce ona da bakın dedim ama sadece yol testi yapmışlar, bir şey yok dediler bu sıkıntıyı sisteme geçirmemişlerdi ta ki ben sistemde de görmek istiyorum diyene kadar, Opel servisi acaba parçayı nasıl buldu? Veya hangi sıfır araçtan söktü, bu bir gizem olarak kalacak, çok garip, inşallah bu saçma servisi olan arabayı bir an önce satıp Togg alırım, en azından arabada sıkıntı olunca çok hızlı, gerekirse online veya telefonla çözüm buluyorlar, Opel markasına güvenip Togg almadım, çok büyük hata yapmışım maalesef😞

Cemil
Cemil

Bende iki kez oldu yaşayanlar ve sorunu çözenler lütfen paylaşalım

Selamlar bende aracı alalı bir ay oldu aynı uyarıyı verdi. Neden olduğuna dair bilgi alabildiğiniz mi

19 Aralık 2024 15:59
Tc Aysel sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 00:07

07 Eylül 2023 16:10