Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Sigorta Konut İçi Hasar

22 Ağustos 2023 23:07

76075106 poliçe numaralı Ankara Sigorta 08/02/2023 tarihinde evimi sigorta yaptırdım. Bundan yaklaşık iki ay önce evimdeki banyoda fayanslar yerlerinden şıktı ve ayrıldı. Bundan yaklaşık bir hafta kadar önce sigortaya hasar bildiriminde bulundum çocuğun sınavları olması itibari ile iki ay beklemek zorunda kaldım ancak sigorta şirketi bizi bir ekspere yönlendirdi. Bizden fotoğraf istedi ayrıca hasarın oluşumu ile ilgili yazı istedi. Bunların hepsini yaptık. Gönderdik Exper efendi eve gelmeden inceleme yapmadan karar veriyor ve hasar dosyası kapatılmış sebep olarak ta malzeme ve işçilik hatası deyip üstünden atmış sigorta şirketini aradım Exper raporu bu şekilde kusura bakmayın yapacak bir şey yok deyip telefonu kapattılar. Ankara Sigorta'nın bu tutumu ve experin yanlış beyanları incelemeden elindeki resimlere göre dosyayı kapatması tamamen kanuna hukuka aykırı olduğu düşüncesi içerisindeyim. Gereğini rica ederim. Ankara Sigorta yönetimi bu duruma bu tür experlere dikkat etmeli vatandaşı zorda bırakmamalıdır.

29 Ağustos 2023 08:42

Hiçbir sonuç dönüş olmadı benim anlamadığım Exper ve sigorta hakkında yasal yollarada başvuru yapacağım bunlar insanları uğraştırıyor Exper oturduğu yerden geçmişte olan mini hasarı baz alarak yeni oluşan hasara onay vermiyor bir araç kaskolu diyelim kaza yaptı onarıldı tekrar kaza yaptı bunu kasko karşılamayacakmı işte Exper burada yanlış yapmıştır sigorta şirketi de buna İtimat etmiş hataya düşmüş

23 Ağustos 2023 09:27 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın İlgili, Şirketimize iletilen başvuru hassasiyetle değerlendirilerek en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

23 Ağustos 2023 09:35

Sayın Ankara Sigorta yetkilisi bende evimde tadilat yapılması merakında değilim burada bir mağduriyet var onun giderilmesi hususunda gereğini rica ediyorum daha önceden oluşmuş başka hasara bakarak yeni oluşan bu hasarı ona göre derleyen Exper evime gelip inceleme yapmadan kayıtlara göre hareket edip başından savmıştır biz dürüstlük ilkesiyle olanı anlattık yazdık resimledik ama art niyet oturduğu yerde Exper ücreti alan şahıs veya firma kusurludur gel gör incele öyle raporla

25 Ağustos 2023 07:31

Şu gün olmuş hala dönüş yok vatandaşı mağdur etmeyin sigorta ne için yaptırıyoruz o halde

25 Ağustos 2023 21:31

Siz sorunu halen çözmediniz tüm sosyal medya hesaplarında paylaşacağım ve gerekli yerlere bildireceğim Ben sizden gelip evimdeki hasarı inceleyin öyle karar verin dedim sizin eksperiniz oturduğu yerde klavyede hasar tespiti yapıyor

04 Eylül 2023 12:31

Sayın İlgili, Başvuruya ilişkin yetkililerimiz tarafından arama sağlanarak müşterimize bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Ankara Sigorta Müşteri İletişim Merkezi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 23:15
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 22:16

11 Temmuz 2024 16:20
Arif sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 11:15
Aydın sonuçtan hiç memnun değil