Ankara Etlik Şehir Hastanesi Üslupsuz Asistanlar Konuşma Şekli

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Üslupsuz Asistanlar Konuşma Şekli
21 Eylül 2023 14:237.201

KBB de bugün yatışımız olması gerekirken kendi paramızla yaşadığımız sorunlar çok üzücü. Asistanlar, üslupsuz bir şekilde dalga geçerek aranmadığımızı söylüyorlar ve ameliyathanelerinde 1 aydır sorun olduğunu iddia ediyorlar. Bu dalga geçmeye son verin. 1 senedir gittiğimiz yerde güzel sonuçlar elde etmiştik ve son dakikada böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten üzücü. Yatışımız iptal oldu ve bunu anlamıyorum. Her şeyi kabul edip geliyoruz, eksiklerimizi tamamlıyoruz ve yatışımızın yapılacağını söylüyorlar, ancak şimdi bahane üretiyorlar. İnsan hakları nerede? Eğer paramız olsa size minnet etmezdik ve özel bir yerde tedavi olurduk. Biz sadece insanca muamele görmek istiyoruz, lütfen asistanları başımıza koymayın. Bir insanı kırmamak için elimizden geleni yapıyoruz, ama siz dalga geçer gibi devam ediyorsunuz. Bu asistan yeni başlamış olabilir, ama ben bir senedir tanıyorum. Diğer asistan ise yeni başlamış. Nasıl olur da bir senedir tanıdığım biri yeni başlar?

1 Destek

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Hemşirenin Hastayla Dalga Geçmesi

16 Aralık 2023 18:264.126

Dünde şikayette bulunmuştum bugün farklı bir şeyle karşılaştım. 7a servisindeki iki tane hemşire biri sarışın diğerinin ...

1 Destek

Tümünü Gör
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kafeteryadaki Raf Etiketleriyle Kasa Fiyatı Arasında Ciddi Fark Var

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Kafeteryadaki Raf Etiketleriyle Kasa Fiyatı Arasında Ciddi Fark Var

Cengiz
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Personel İlgisizliği!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Personel İlgisizliği!

Ali
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Lavabolarının Hali!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Lavabolarının Hali!

Nesli
Ankara Etlik Şehir Hastanesi İlgisizliği!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi İlgisizliği!

Büşra
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Su da Sabun da Yok!

Ankara EtlikŞehir Hastanesi Su da Sabun da Yok!

Merve
Ankara Etlik Şehir Hastanesi Çiğ Yemek