29 Aralık 2023 13:29

1 hafta kadar önce e pati üzerinden Ankara-Akyurt ilçesine sokak kedileri için mama desteğinde bulundum. Bugün saat 12:30 civarlarında mama için arandım ve aşağı indiğimde mamayı poşetle vermediler yanımda poşet bulundurmam gerektiğini söylediler ve binanın önüne ve yan tarafına gelişigüzel bir şekilde biraz mama döküp gittiler. Artık mama poşetiyle veremediklerini söylediler itiraz etmeme rağmen umursamaz bir tavırla çekip gittiler. Bu durum ya personelin umursamazlığı ya da artık belediye önemsemiyor sokak hayvanlarını ve bu durum hiç hoş değil. Zaten elimizden geldiğince mama alıp sokak hayvanlarını beslemeye çalışıyoruz, bu şekilde umursamaz tavırlarla yapılan yardımlar Büyükşehir belediyesine olan güveni de sarsıyor. Gerekli kontrollerin yapılmasını talep ediyorum.

Serap

Bugün mama alamadım çünkü vermeyeceklerini sokağa dökeceklerini söylediler biz her gün besleme yaparken haftada bir kez mama getirilip dökülmesi hayvanları ne kadar doyurur hizmet daha önceki sistemle sokak hayvanları için daha doyurucuydu bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Sokak Hayvanlarına Yetersiz Mama Desteği Ve İletişim Sorunu

Ercan
18 Nisan 14:34

Esra
23 Kasım 2023 23:16
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları İçin Mama Desteği Ve Çözüm Bekleniyor

Semra
09 Ekim 14:12